Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Számotokra melyik fontosabb?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra melyik fontosabb? Ész vagy szépség?

Figyelt kérdés

Mindkét nemtől kérdezem.

Buta, de szép,vékony nő/ helyes, izmos férfi

VAGY

Okos, szép/helyes, de duci nő/férfi

A véleményeteket korral írjátok!

(Nem “sztereotípiákat” írtam, ne értsétek félre. Csupán érdekel, hogy az ész vagy a szépség fontosabb az emberek számára)

Köszönöm!

2018. márc. 7. 20:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
50%

Párom enyhén izmos, okos pasi. Nem dohányzik, egészséges mozgásban gazdag életmódot folytat, nyitott sok mindenre, fejleszti magát.

Mind a kettő fontos számomra.

Én egy okos, tanult, szép, enyhén izmos, sportos nő vagyok. Szintén mozgásban gazdag egészségtudatos életmódot folytatok és szintén nem dohányzom.

27N

2018. márc. 7. 20:46
 12/28 anonim ***** válasza:
Szépség, ha választani kell. Nyilván csak kapcsolat szempontjából, nem barátság vagy ilyesmi
2018. márc. 7. 20:47
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a kapcsolatok alapja a megfelelő kommunikáció, ezért az értelmet választom. Az, hogy nem kifejezetten szép arcú/testű egy férfi, az nem lényeg, ha számomra vonzó.
2018. márc. 7. 20:49
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell a buta és nem kell az sem, aki taszít. Ha nincs harmadik lehetőség, akkor egyedül maradok.
2018. márc. 7. 21:00
 15/28 anonim ***** válasza:

a duci van, aki számára szépnek számít.

nekem nem. vékony és okos a barátom. persze van, akinek meg a vékonyság nem tetszik.

mindenegyben: ha nem vonzó a kinézete, ahogy viselkedik, és ahogy gondolkodik, akkor nem lesz vonzó.

2018. márc. 7. 21:02
 16/28 anonim ***** válasza:
65%

Inkább a butácskább, de szép, vonzó nő. Bár ha nagyon buta, akkor lehet hogy inkább csak egy szexkapcsolat félét tudnék elképzelni.

Mert az okos meg hiába okos, de ha nem néz ki jól, akkor részemről nem indulna be a vonzalom.

2018. márc. 7. 21:06
 17/28 anonim ***** válasza:

Látom valaki(k) nagyon irigy(ek) a válaszomra (11.) mert lenullázták.

De sebaj, 5 éve boldog párkapcsolatban élek, ettől függetlenül is. :)

Én nem vagyok ilyenekben megalkuvó.

Mit ér a szépség, ha a belseje rohadt?

Mit ér az okosság, ha rosszul vagyok a külsejétől?

Sorry, nálam mind a kettő nagyon fontos.

2018. márc. 7. 21:28
 18/28 anonim ***** válasza:
76%
#11 a szerénységedet kifelejtetted a felsorolásból :)
2018. márc. 7. 21:29
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
#18 :D ez jó volt
2018. márc. 7. 21:33
 20/28 Diavolino44 ***** válasza:
Szepseg, kiveve ha a butasaga, nem megy az idegeimre. Mert van aki buta, de probalja tettetni, hogy nem az, s jonnek tole a hulyesegek.. biztos mindenkinek van ilyen ismerose.
2018. márc. 7. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!