Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra melyik fontosabb? Ész vagy szépség?
Mindkét nemtől kérdezem.
Buta, de szép,vékony nő/ helyes, izmos férfi
VAGY
Okos, szép/helyes, de duci nő/férfi
A véleményeteket korral írjátok!
(Nem “sztereotípiákat” írtam, ne értsétek félre. Csupán érdekel, hogy az ész vagy a szépség fontosabb az emberek számára)
Köszönöm!
Párom enyhén izmos, okos pasi. Nem dohányzik, egészséges mozgásban gazdag életmódot folytat, nyitott sok mindenre, fejleszti magát.
Mind a kettő fontos számomra.
Én egy okos, tanult, szép, enyhén izmos, sportos nő vagyok. Szintén mozgásban gazdag egészségtudatos életmódot folytatok és szintén nem dohányzom.
27N
a duci van, aki számára szépnek számít.
nekem nem. vékony és okos a barátom. persze van, akinek meg a vékonyság nem tetszik.
mindenegyben: ha nem vonzó a kinézete, ahogy viselkedik, és ahogy gondolkodik, akkor nem lesz vonzó.
Inkább a butácskább, de szép, vonzó nő. Bár ha nagyon buta, akkor lehet hogy inkább csak egy szexkapcsolat félét tudnék elképzelni.
Mert az okos meg hiába okos, de ha nem néz ki jól, akkor részemről nem indulna be a vonzalom.
Látom valaki(k) nagyon irigy(ek) a válaszomra (11.) mert lenullázták.
De sebaj, 5 éve boldog párkapcsolatban élek, ettől függetlenül is. :)
Én nem vagyok ilyenekben megalkuvó.
Mit ér a szépség, ha a belseje rohadt?
Mit ér az okosság, ha rosszul vagyok a külsejétől?
Sorry, nálam mind a kettő nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!