Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha elhívtok egy csajt randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elhívtok egy csajt randira és elmentek vele mondjuk Mekibe vagy moziba, akkor mindenki magának fizet vagy a srác állja a csaj számláját is? 16/F

Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 16:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát első pár randin illik a srácnak fizetni:D:D

Igen egyesek elvárják de a legtöbbjüknek jól esik inkább.

De ha nincs nálad elég kp akk húzhatod h ha mondja hogy ő is beszáll akk mondod 2x hogy nem és utána mondod h najó megengedem:D:D

És amit mondott az egyik válaszoló h moziba vidd azt hagyd figyelmen kívül.

Mozi nem alakalmas randira szerintem. Nem tud ismerkedni az ember, ami a randi lényege (legalábbis szerintem)

Nem fontos mekibe vinned;) Teszem azt mentek sétálni, esztek fagyit vagy perecet kűrtös kalácsot akármit:D:D

Ne sablonozzuk már túl a témát mekivel meg mozival;)

Hidd el ő is örül az egyéni ötleteknek.

Szóval sok sikert ha még nem jutottál el randiig;)

Ice;)(15/f)

2010. jún. 9. 18:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Én elvárom, hogy egy férfi fizessen a randin...

De szerintem ne mekibe menjetek...sőt...én még a mozit se ajánlom...

A mekit azért nem...mert hát nah...az egy gyors étterem..., a moziban meg nem lehet beszélgetni...első randinak nem jó.

Szerintem menjetek inkább egy cukrászdába, esetleg teaház (ilyenkor vannak jegesteák, jegeskávék stb)

Sok sikert;)

19L

2010. jún. 9. 18:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálam volt egy olyan érdekes helyzet, hogy nem volt pénzem, és nem akartam, hogy a lány fizessen, ezért azt mondtam: nem, nem eszünk, még csak nem is iszunk.. Aztán felmentünk a lakásomra, gyorsan összedobtam a kaját, és én meg kivágtam magam úg, hogy azt mondtam: csak azért csináltam ezt, hogy ha nagyon sz*rul sikerült a főztöm, akkor legalább lecsússzon. :))
2010. jún. 9. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!