Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elhívtok egy csajt randira és elmentek vele mondjuk Mekibe vagy moziba, akkor mindenki magának fizet vagy a srác állja a csaj számláját is? 16/F
Hát első pár randin illik a srácnak fizetni:D:D
Igen egyesek elvárják de a legtöbbjüknek jól esik inkább.
De ha nincs nálad elég kp akk húzhatod h ha mondja hogy ő is beszáll akk mondod 2x hogy nem és utána mondod h najó megengedem:D:D
És amit mondott az egyik válaszoló h moziba vidd azt hagyd figyelmen kívül.
Mozi nem alakalmas randira szerintem. Nem tud ismerkedni az ember, ami a randi lényege (legalábbis szerintem)
Nem fontos mekibe vinned;) Teszem azt mentek sétálni, esztek fagyit vagy perecet kűrtös kalácsot akármit:D:D
Ne sablonozzuk már túl a témát mekivel meg mozival;)
Hidd el ő is örül az egyéni ötleteknek.
Szóval sok sikert ha még nem jutottál el randiig;)
Ice;)(15/f)
Én elvárom, hogy egy férfi fizessen a randin...
De szerintem ne mekibe menjetek...sőt...én még a mozit se ajánlom...
A mekit azért nem...mert hát nah...az egy gyors étterem..., a moziban meg nem lehet beszélgetni...első randinak nem jó.
Szerintem menjetek inkább egy cukrászdába, esetleg teaház (ilyenkor vannak jegesteák, jegeskávék stb)
Sok sikert;)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!