Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha elhívtok egy csajt randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elhívtok egy csajt randira és elmentek vele mondjuk Mekibe vagy moziba, akkor mindenki magának fizet vagy a srác állja a csaj számláját is? 16/F

Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 16:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Ha jó fej vagy akkor te állod, de amúgy magatoknak, vaaagy SENKIn e fizessen úgy érdekesebb lesz a randi.;)
2010. jún. 9. 16:30
 2/13 anonim ***** válasza:
31%
Bementek egy luxusétterembe... Minden dolgot rendeltek, és amikor fizetni kellene, azt mondod... "óóó, hát otthon felejtettem a pénztárcám, hazarohanok érte, maradj itt", aztán elhúzol a kocsiddal, és röhögsz egy nagyot!
2010. jún. 9. 16:32
 3/13 anonim ***** válasza:
4%
Természetesen a lány fizet! Veszélyben az Univerzum egyensúlya! :P
2010. jún. 9. 16:34
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Vannak nők, akiket zavar, de úgy tudom ált. szeretik(néha elvárják), hogy meghívd őket erre-arra. Ez a klasszik. De szerintem ne a mekibe hívd meg valamire, akkor inkább a mozi!
2010. jún. 9. 16:35
 5/13 anonim ***** válasza:
94%

Ha te hívod el szerintem úgy illik hogy te fizess!Ha engem valaki elhív randizni és aztán mondjuk a vacsit nekem kell fizetni hát valószínüleg többet nem találkoznék vele.Nem azért mert sznob vagyok,de ha mondjuk én hívok el valakit mozizni vagy kajálni akkor én is fizetem az övét még akkor is ha nem randi.Persze nem tudom hogy ez mostanában hogy megy,már évek óta nem randiztam.

26/L

2010. jún. 9. 16:35
 6/13 anonim ***** válasza:
61%

XD utolsó...

Szerintem mindenki a magáét. Ha nincs előre lebeszélve akkor a fiú fizet. Mondjuk, ezt nem szeretem..., valahogy olyan kellemetlen, hogy nekem fizeti.

2010. jún. 9. 16:36
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó!

Gyere velem randizni, lesz benne minden, ami izgalmas.. menekülés a rendőrök elől, a természet lágy ölének ölelésében, fizetni sem kell, mivel megyünk lopni!!

2010. jún. 9. 16:37
 8/13 anonim ***** válasza:
16:32 akar lenni az utolsó :D
2010. jún. 9. 16:37
 9/13 A kérdező kommentje:
és nem beszéltük le és fizetésnél akarom állni neki de mondja h állja magának akkor hagyjam vagy mondjam h hagyd csak fizetem én...?
2010. jún. 9. 16:44
 10/13 anonim ***** válasza:

Igen szerintem mond azt h hagyd csak, pláne h még csak randiztok. Ha már együtt vagytok akkor oké, h ő is fizet, de még az elején szerintem jó pont lehet ha te fizetsz.

Én is az a típus vagyok aki "szeret" fizetni, de tényleg ha te hívtad el akkor te fizess.

21/L

2010. jún. 9. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!