Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapuzárási pánik ennyi idősen? :D
Amióta szakítottunk a barátnőmmel, egy folytában csak a csajokat hajtom.......nem bírom ki, hogy msn.en, vagy a munkahelyen a hostess csajokkal ne beszélgessek....sokan azt mondták, hogy már már túlzás amit csinálok, mert mindig valami csaj közelében vagyok, akikkel egyébként jól elvagyok.
Az helyzet az, hogy nagyon félek a magánytól....félek attól, hogy egyedül maradok, így állandóan keresem a lehetőségeket. Amióta egyedül vagyok, valami elveszett belőlem....és mintha ezt a dolgot keresném a többi lányban, nem tom......Szerintetek is túlzás ez ? 25/F
Nem kapuzárási pánik. Egyszerűen csak hiányzik az, hogy valaki melletted legyen. Szakítás után ez így van rendjén. Én is szeretnék már valakit magam mellé, mert szomorú vagyok amiért vége lett a réginek, és szükségem lenne egy emberre, aki újra szeretni tud.
Az ember megtapasztalja a jót és utána már csak azt hajkurássza egész életében. És ameddig nem talász ismét mást, addig üresnek fogod magad érezni.
Szóval nem túlzás :)
köszi, ezzel megnyugtattál kedves Utolsó :)
azon vagyok, hogy ez ne történjen meg............és nem is fog, ebben biztos vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!