Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapuzárási pánik 19 évesen?
azt hiszem ez a kifejezés amúgy nem pont ezt jelenti, de sokan erre használják. Szóval 19 vagyok, fél éve van barátom. A környezetemben nagyon sokan fiatalon találkoztak életük szerelmével és 21-2-3 évesen meg is házasodtak(mostanában is, meg a rokonságomban régebben is, és azóta is boldogok). Én képtelen vagyok elfogadni, h még nincs itt az ideje h házasodjak(megjegyzem, amúgy nem is tenném meg), de folyton tervezgetem, h oké, akkor még járunk mondjuk 2-3 évig, aztán összeházasodunk, és akkor elkezdek agyalni h miből fogjuk magunkat eltartani, mert a barátom olyat tanul, amihez még jóó sok idő kell h rendesen keressen, és akkor pánikba esem, h nincs közös jövőnk, mert nem fogunk tudni megházasodni és eltartani magunk. Közben a környezetemben mindenki összeházasodik huszonévesen, és én is annyira vágyom rá, h együtt élhessek a barátommal, h elköteleződjünk, pedig nyilván elhamarkodott lenne. Ez mitől van? Hogyan magyarázzam el magamnak h ráérek? Tudom h hülyén hangzik a kérdés, de az összeköltözés sem megoldható még évekig...
19L-21F
Manapság mindennek neve van, ez nem kapuzárási, hanem kapunyitási pánik.
És megértem, én is sokat aggódom ilyeneken.
19/L
Hát ez még csak nem is közelíti a kapuzárási pánikot :)
Mi 18 évesen ismerkedtünk meg. 3 évig csak jártunk, a 4. évben költöztünk össze, azaz 22 évesen. 28 évesek voltunk, mikor össze is házasodtunk, és 30 mikor született az első gyermekünk. És még tele vagyunk tervekkel, új dolgokkal, és nem vagyunk még 40 évesek sem... Szóval: minek kapkodni? :) Szép lassan, nyugisan.
Anyámnak pld. csak 60 éves korára lett SAJÁT lakása.
Én 21 évesen vagyok ugyanígy, olyan érzésem van, hogy a párom az egyetemről megy nyugdíjba:-S
Mi 4 éve vagyunk együtt, mondjuk 1-2 év múlva összeházasodhatnánk, na de egyetemmel a párom nyakán nincs minek...
A gyerekvállalás? Jó kérdés...én mindig fiatalon szerettem volna gyereket, de egyre biztosabb vagyok benne, hogy 25 alatt nem lesz rá alkalmunk:-S Néha aggódom emiatt, de majd csak lesz valahogy, jövőben indítunk egy összeköltözéssel, oszt meglátjuk:)
Van barátod akkor mit parázol?
Nekem van okom aggódni mert 21 leszek és még nem is volt barátnőm. Nekem még barátnőt kell találni, utána tervezgethetem a házasságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!