Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó, önbizalom hiányos lánynál hogy kell pròbálkozni?
Ugy latszik, mar hagyomany, hogy en szinte minden kerdesben maskepp gondolkodok. :)
Szerintem pont ugy mint barki masnal, lehet a lany csak introvertalt, s tobb ido kell neki, hogy megnyiljon. De a gyik, szeret egybol itelet mondani.. jellemzo...
En ismerkedtem egy olyan lannyal aki egy 4 oras barati osszejovetelen 3 mondatot mondott osszesen. Azert az eleg durva. Viszont Iszonyuan orult, hogy elhivtam randira, semmi hercegno viselkedes, ragaszkodott hozza, hogy mindent felesbe fizessunk az elso perctol, szeretett olvasni, s introvertalt volt. 5 evig voltunk egyutt.
#3: "A rögös úton lassan kell lépkedni..."
Nagy lósz#rt! Pont az ilyen nők szoktak pillanatok alatt lelépni egy vadidegen vezérhímmel, akit alig fél napja sem ismernek. A faképnél hagyott csávókám meg azon tanakodik, hogy mit cseszett el circa fél év alatt a "lassú víz partot mos" taktikát megkövetelő csajnál.
Persze utolsó, két tulajdonság alapján, amit a kérdező leírt, te messzemenő következtetést levontál, és 100%-ra megjósoltad a jövőjét egy ilyen hölgy meleltt, csak mert a te feleségeddel nem volt szex, meg eltiltott a barátaidtól...
Megsúgom, hogy visszahúzódó és visszahúzódó közt is van különbség, nincs két egyforma ember, és nincs két egyforma eset..
Ennyiből nem lehet válaszolni a kérdezőnek. Sokkal több infromáció kéne a lány személyéről ennél.
Én is visszahúzódó, kicsit önbizalomhiányos nő vagyok, ezzel szemben egészséges, boldog kapcsolatban élek, egy szintén csendesebb, visszahúzódóbb férfival. A szex lehetne több, nekem van nagyobb étvágyam, a páromnak a kevesebb, heti 1-2 alkalom elegendő.
Barátai vannak, rendszeresen találkoznak, évente párszor buliznak is, nem korlátozom, annyiszor megy, ahányszor akar. Nekem is van rajta kívül életem, barátnőim, akikkel találkozom, bulizásra kevésbé van igényem, de néha arra is kapható vagyok.
Családot tervezünk, és köszönjük, minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!