Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hányadik randin "kell" elcsattanni az első csóknak? És mikor ideális az első együttlét?
Puszta kivancsiság,
Kort,nemet megköszönöm
Csók az 1.-2 randin.
Szex ilyen 4-8 randi és lehetőleg 2-4 hét ismerkedés után durván.
Persze nekem is volt, hogy másfél hónapot vártunk előtte, de akkor a lánnyal is annyira jól éreztem magam, hogy tényleg nem érdekelt (pedig általában szokott). (Mondjuk csók ott is volt az első randin.)
24/F
Semmi nem határidőre megy, hanem amikor úgy érzik
Amikor már összehangolódtak,és ott van az a varázslatos pillanat, amikor már biztosak benne, hogy ő az ő párjuk, és tényleg egymás szemébe néznek, és totál őszinte pillanat , egymásra rá vannak hangolódva, és mindketten akarják, és tudják, hogy a másik is akarja a csókot, mert ő is biztos benne, hogy ő az ő párunk, s mi az övék. Na, a csók akkor ideális;
Szeretkezés meg amikor már mindketten rászánják magukat, és kevésbé szégyenlősek, és késznek érzik magukat rá, és fel merik vállalni magukat teljesen a másik előtt, és amikor mind a ketten úgy vannak, hogy már eljött az ideje. Na, ehhez pl talán lehetne mondani úgy sacc/kb behatárolós időt, talán könnyebben, mint a csókhoz; habár... Nem is, vagy nemtom. Na mindegy, én ezt még nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!