Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor mit kene tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit kene tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy fiu a sulimban, csak latasbol ismerem (azt azert tudom, mi a neve), de nagyon tetszik nekem.

Es eleg sokszor megtortenik, hogy nagyon hosszu idore a szemembe nez, vagy osszeakad a tekintetunk. Elegge ugy erzem, hogy tetszem neki, eddig mindig bejottek az ilyen megerzeseim.

Viszont ennel tovabb nem megy a dolog.

Gondoltam, hogy talan az a baj, hogy sosem vagyunk egyedul, hanem mindig a baratainkkal. Meg az jutott eszembe, hogy esetleg az is gond lehet, hogy nem tud magyarul (kinai), de angolul tudunk mindketten meg en is tudod egy kicsit kinaiul (mondjuk nem gondolom, hogy ezt sejtene).

Szoval nekem kene lepni, vagy mi? En elegge felenk vagyok ilyen teren.

(Bocsi ha hosszu lett:))

2010. jún. 8. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak mosolyogj rá ha szemeztek, meg próbálj szünetekben egyedül mászkálni, így nagyobb az esélye, hogy leszólít. Ha tetszel neki, akkor tök mindegy milyen nyelven, de le fog szólítani!! Hajrá:) Kis jelekkel biztasd szerintem:)
2010. jún. 8. 20:09
 2/8 Renáta0427 válasza:

Szia!Hát szerintem a nyelv nem akadály!! Lehet egy kicsit ő is szégyenlős és ezért nem mer lépni.Próbálj meg vele egy kicsit a barátoktól külön is beszélni vele!Lehet segítene!

Remélem tudtam valamit segíteni :)

2010. jún. 8. 20:10
 3/8 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek, aki rendesen valaszolt!

(Harmadik: ez nem volt valami remek poen, azert koszi.)

Azt elfelejtettem leirni, hogy az egyik kinai osztalytarsamnak (vagy o tudta valahonnan) mondta, hogy szerinte szep vagyok. De ez viszont csak elvileg.

Csak nem tudom, lehet, hogy ilyen helyzetben eleg szegyenlos, ha meg baratokkal van akkor pedig nem tunik annak. (En is ilyen vagyok, sajnos...)

2010. jún. 8. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:
harmadik vagyok, bocs a tahóságomért... kicsit magas volt a szoba Dinitrogén-oxid koncentrációja. :) Amúgy sok sikert a fiúhoz.
2010. jún. 8. 20:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem problema:) Koszi szepen!
2010. jún. 8. 20:25
 6/8 anonim ***** válasza:

De már kiszellőztettem... :) Ismét én voltam..

A kérdésedre válaszolva: Szerintem ismerkedj vele. Ha megvan a közös kontakt, akkor rendezzetek közös programokat, és hasonlókat. Ha látod rajta, hogy érez valamit irántad, csókold meg. Ez az én saját véleményem.

2010. jún. 8. 20:30
 7/8 A kérdező kommentje:

:D

Koszi a tippeket:)

2010. jún. 8. 20:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit. További szép estét, jó tévézést stb.. Szia
2010. jún. 8. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!