Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedés. Neked mi a személyes tapasztalatod?
Nagyon sok negatív tapasztalatom volt, általában abból fakadóan, amit előttem írtak többen, hogy élőben egyszerűen nem ment a dolog, de azért volt pozitív csalódás is, ami jó lett volna csak nem tudtuk összeegyeztetni hosszú távon az életvitelünket. A másik pozitív pedig még most alakul, szóval nem akarom elkiabálni. :)
Szerintem, aki próbálkozik csalódhat is, ez benne van a pakliban, ahogy az is, hogy pozitívan csalódik. Minél hamarabb találkozni kell a másikkal és akkor minden kiderül. Ha meg sem próbálod, annál biztosan jobb.
20.!!
Én ugyan ilyen alapon kezdtem el a netes ismerkedést, de a "férfi" sose hozott áldozatot mindig jött a túl messze vagy
16: Köszi! Szép történet! :-)
Legyetek bódogok! ^_^
Élőben nem jött be soha a nők leszólítása, a netes működött. Volt és van is kapcsolatom is. A párom is ott ismertem meg.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!