Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedés. Neked mi a személyes tapasztalatod?
Szerintem az a legnagyobb baj, hogy nagyon könnyen félre lehet ismerni a másikat.. neten csevegtek, és nincs normális kommunikáció.
Kialakul valamiféle kapcsolat köztetek, viszont élőben mégis idegenek lesznek a másik reakciói, mimikái, hangja, illata, mozgása.. szóval könnyen lehet, hogy nem fog működni valóságban a dolog úgy mint ahogy azt előre elgondolta az ember a csetelés alatt. Persze ez nem törvényszerű, de nekem ez a tapasztalatom ( és pasiként írom ezt )
Nem. Neten csak itt ismerkedtem eddig.
A pasik 90 százalékánál nem csodálkozom, hogy nem talál magának senkit, a 10 százalék meg másik országban lakik.
6 éve az első barátom neten ismertem meg egy játék oldalon. Véletlenszerű volt, mikor megtudta hogy egy megyében lakunk akkor egyre többet keresett, rengeteget chateltünk, majd telefonáltunk. Jaj életem egyik legboldogabb időszaka volt. :)
Társkeresőn én is voltam fent de nekem az nem jött be. Hiába kiírtam hogy csak komoly kapcsolatot keresek,megyebeliekkel ismerkedek és a max életkort is megadtam, senki nem olvasta el,vagy ha igen akkor gúnyolódtak rajtam hogy mik ezek a feltételek.Meguntam a sok értetlen embert. Pedig eleinte tényleg minden levélre válaszoltam. Többet nem ismerkedek neten.
23N
Régen jó volt, működött, manapság meg használhatatlan. Ellepte a sok gyökér mindkét oldalról, a nők a csodát várják, és hogy valaki a kezdetektől tökéletesen lenyűgözze őket, a hímek közül meg beszabadult a sok gumiszobába való elmebeteg. Persze a nők hozzáállása csak erősíti ezt a tendenciát, de tojnak rá.
Mindezek mellett 2018-ban is extrán vicces, hogy sokan még mindig azt hiszik, hogy az internet egy másik világ, ott más bolygón élő emberek, vagy inkább robotok vannak.
#9-es vagyok. Bővebben? A hotdog.hu-n ismertem meg, böngésztem a korban hozzám illő fiúk közt, és kiszúrtam őt, de nem írtam neki, mondván úgysem lennék az esete. Mivel ott kijelzi kik néztek rád, ő másnap rám írt. 2 nap után facebookon folytattuk, és gyakorlatilag hetekig hajnalokig chateltünk. Nyilván már tarthatatlan volt, hogy mindketten hulla fáradtak vagyunk a sok hajnali chatelés miatt, így megbeszéltünk egy találkozót.
Azért nyilván más volt élőben a találkozó, mint képzeltük, első alkalommal is megvolt az összhang, de a másodiktól kezdve tudom azt mondani, hogy ott igazán beleszerettem. Rá 1 hónapra összeköltöztünk. Utána meg jött minden magától. :)
Az első találkozón meg tök zavarban voltunk az elején, kicsit fura volt, hogy mintha érzelmileg előrébb járnánk, de őszintén szólva a mimikáját, a gesztusait, a szokásait elég hamar megismertem és megtetszettek ezek a dolgai is.
Még így utólag beszélgettünk róla, mindketten hamar megszerettük a másikat. Illetve hamar megtetszett a másik külsőre, mozgásra, illatra... szóval értitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!