Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nálatok hátránnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nálatok hátránnyal indul egy olyan férfi aki nem aktív Facebookon?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy max 2 képe van fent, és alig oszt meg valamit.
2018. febr. 24. 19:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van Facebookom, de ritkán posztolok. Beszélgetésre használom a barátaimmal. Örülnék egy hasonlóan inaktív párnak. Az élet nem ott zajlik :)
2018. febr. 24. 21:29
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Az emberiség megérett a pusztulásra, amikor már ilyen kérdéseket tesz fel valaki...

Kérlek szépen... amikor volt accom Face-en, és rám írt egy két utcával arrébb lakó srác, azért nem jöttem vele össze (persze ezt nem mondtam neki), mert "miért nem bírt személyesen odamászni hozzám?" Ma már nincs Face accom. Szóval most már konkrétan hátrány, ha valakinek egyáltalán van. :D Most, hogy töröltem magam, teljesen olyan érzéseim vannak, hogy a közösségi oldalak gázok, ahogy vannak. :D Viszont én elégedettebb lettem magammal. :)

2018. febr. 24. 21:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálam is előny. Az én kedvesem törölné is magát, de itt a legkönnyebb a kapcsolattartás a külföldi barátaival. Én is azért vagyok fent, mert sokkal könnyebb itt tartani a kapcsolatot a vidéki barátnőimmel. Van rólam fent 2 kép, amin a barátnőim megjelöltek, és egy profilkép.
2018. febr. 26. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!