Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Előfordult már veletek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már veletek, hogy valakire azt hittétek úgysem kapjátok meg, túl jó hozzátok, de végül mégis együtt lettetek?

Figyelt kérdés
2018. febr. 24. 18:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Igen! Fél évig figyelgettem egy gyönyörű lányt. Hosszú szőke haj, nagy, természetes cicik, tökéletes alak. Tök normális volt, udvarolgattam is neki, szóba is állt velem, de én azt gondoltam hogy itt semmi esélyem nincs, csak haverkodik. Aztán fél év eltelt így és én összeszedtem minden bátorságom és elhívtam randira. Erre azt mondta hogy már azt hitte soha nem fogom elhívni. Na mindegy pár randi majd szex,bele adtam apait anyait. Na mindegy, 6 évig együtt éltünk.
2018. febr. 26. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!