Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csajok a pénzre mennek hogyhogy nem jár négyből három kb.20 éves csaj 40-60 éves emberekkel, meg járnak át tömegesen partibuszokkal Ausztriába bulizni?
Figyelt kérdés
2018. febr. 24. 09:03
11/17 anonim válasza:
Azért, mert hiába mutogatnak a filmekben gazdag öreg szivarokat, azért például Magyarországon annyira nem futkosnak, mint Amerikában. Vannak ilyen esetek, persze, hogy beleül egy csinos csaj a jóba, de attól függetlenül nem minden huszonéves lány arra gyúr, hogy összeszedjen magának egy aranykanalas papit.
12/17 A kérdező kommentje:
Ha valaki átlag kinézetű keres 350 ezret de költ a csajra havi 5 ezer Ft-ot, jegyet, virágot, édességet, az hátrányban van ahhoz képest, aki keres 100 ezret, de 20 ezer Ft-ot költ rá mert vesz neki ruhákat, ékszereket, stb? Amelyik csaj "pénzre megy" melyiket választja? Tehát akkor a csórók is be tudnak csajozni, csak többet kell költeniük?
2018. febr. 24. 13:36
13/17 anonim válasza:
De miért kell neked mindenáron pénzre hajtó? Amúgy az olyanokra szerintem havi akár 100 is elmehet, és arról hogy ők dolgozzanak hallani sem akarnak...
Mielőtt megvetnétek hogy nőgyűlölő vagyok, én is nő vagyok és sosem vártam el hogy a pasi pénzeljen, de azt sem hogy mindent ő fizessen. Szerintem a felesben a korrekt, de akkor se hülyeségekre, pl ne drága étterem. Sőt ha a pasi csóróbb akkor állom én a mozit meg a vacsorát, ez van.
14/17 anonim válasza:
Kérdező: egyiket sem. Aki pénzre megy, az nem egy 350 ezret keresővel fog összejönni, hanem 7-800+
15/17 A kérdező kommentje:
Akkor ha ugyanaz a csávó 350 ezret keres és havi 100-at költ a csajra, akkor több az esélye nála, vagy akkor ha 800 ezret keres és havi 5 ezret költ rá?
2018. febr. 24. 16:02
16/17 anonim válasza:
Aki havi 800at keres és ötezret költ a csajára az nem létezik.
17/17 anonim válasza:
A legtöbb csaj nem úgy megy a pénzre, hogy "jajj pénz kell". Hanem a saját érdeklődésének megfelelően tudat alatt a legjobb módút keresi. Pl. a csaj hobbija a mezőgazdaság mert van mondjuk szőlő, vagy föld neki. Akkor a kiszemelt a "nagygazda lesz" rengeteg traktorral stb. ami nem 1-2 millió forintba kerül. Szóval nem tudom érted e, inkább közvetett módon mennek a pénzre, szóval vágod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!