Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Mert ot szeretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mert ot szeretem mindig?

Figyelt kérdés
Agusztusban megismerkedtem egy sracal a falu napokon. Nagyon bele szerettem, vegul ki derult h masodik unokatesok vagyunk.De ennek ellenere mi fojattuk tovab. Aztan egyszeruen el hidegult tolem, pdig azt mondta h szeret es ezt eszre is vettem.9 honapig voltunk egyutt. Mit tegyek? Nem megy ki a fejembol pedig mar azota 3 honap telt el
2010. jún. 8. 16:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
beszélgesettek el a problémáról..
2010. jún. 8. 16:59
 2/11 anonim ***** válasza:

azóta nem is beszéltetek?:o

mert ha nem, akkor járj nyitott szemmel és keress mást...

2010. jún. 8. 18:08
 3/11 anonim válasza:
próbálj meg tul léptni rajta, nem minden szerelem tart örökké:) (N)
2010. jún. 8. 20:05
 4/11 anonim válasza:
sztem eléggé megdöbbent rajta h a 2.uncsitesód...igazából ha bírjátok 1mást az ok de azért vedd figyelembe h rokonok vagytok...
2010. jún. 8. 21:45
 5/11 anonim válasza:

hát elfelejteni igencsak nehéz lenne, mivel rokonok vagytok. Én azt mondanám, hogy inkább próbálj kikapcsolódni barátnőkkel, vagy lógj másik fiúkkal. Végesetben, tedd féltékennyé, hátha járna még veled.

Megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok?

2010. júl. 2. 20:49
 6/11 anonim ***** válasza:

uristen..unokatesók..abbol aztán szép gyerek lenne ha felcisnálna téged..valószinüleg fogyatékos lenne...

felejtsd el...azt se tudom elképzelni h a szüleitek h engedhették meg ezt a kapcsolatot. siralmas komolyan

2010. júl. 3. 10:01
 7/11 A kérdező kommentje:
mind ketten 18 evesek vagyunk:D
2010. júl. 3. 12:48
 8/11 anonim válasza:
utolsó elötti vagyok! úristen már hogy lenne fogyatékos? hülyeség.. szerintem próbálkozz még nála:D
2010. júl. 3. 16:01
 9/11 anonim ***** válasza:

nem biztos, hogy fogyatékos lenne, de nem lenne egészséges sztem sem.....:S

Szóval rokonok vagytok.....ebből nem lehet kapcsolat...

2010. júl. 3. 16:35
 10/11 anonim ***** válasza:

ciganyok vagytok?:D

ne vedd sértésnek de magyar ember nem keveredik a rokonokkal...gusztustalan.felejtsd el.

2010. júl. 4. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!