Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogyan hódítsam meg? Lányok is írhatnak!
Nemsoká lesz egy 3 napos fesztivál, ahol szeretném meghódítani a kiszemelt srácot. Sokat nem beszélek vele, de ha találkozunk mindig elbeszélgetünk, hülyéskedünk. Szerintetek mivel tudom meghódítani? Persze nem azt akarom hogy a nyakán lógjak meg én kérdezzem meg h járunk-e? Csak hogy kicsit közelebb kerüljünk egymáshoz, amiből akár lehetne egy kapcsolat is.
Amúgy szeret gitározni, jól rajzol, van zenekara.. Ezt azért írtam le hátha ezzel kapcsolatban is tudnátok valami ötletet :) köszönöm nagyon aki ír !
14/L
Menj el a koncertjükre, ha van, vagy hozd szóba a zenekart, mondd hogy tök jó lehet, aztán intézd úgy, hogy elhívjon egy próbájukra, vagy kezdj el gitározni, aztán kérj tőle valamiben segítséget.:)
Előző vagyok.
Amúgy meg a zenész pasikkal nem árt vigyázni, könnyen megég az ember. Nekem már 3 is volt, úgyhogy hallgass rám...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!