Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hogy hóditsam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy hóditsam meg ezt a csajt?

Figyelt kérdés
VAn egy lány akibe belezugtam bejelöltem iwiw-en beszéltem vele msn-en ahol kicsit egysikú volt a beszélgetés ,és kiderült hogy van egy srác akibe belevan zúgva ,de ö nem szereti.
2011. márc. 11. 22:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne pazarold az időd rá.Van másik lány amelyik szabad és téged fog szeretni nem mást.csak magadat fogod meg hülyíteni és hidd el az nem lesz jó neked.
2011. márc. 11. 22:53
 2/9 A kérdező kommentje:
hát köszi
2011. márc. 11. 22:54
 3/9 anonim válasza:
Szerintem ne késlekedj mond meg te is neki h bejön neked! ha lehet személyesen alj elé és mond neki h milyen szép a mosolya és h szeretnél még benne gyönyörködni:)
2011. márc. 13. 13:00
 4/9 anonim ***** válasza:
csinálj facebook-ot :)
2011. márc. 13. 14:37
 5/9 A kérdező kommentje:
miért?
2011. márc. 13. 14:40
 6/9 anonim ***** válasza:
mert !
2011. márc. 13. 14:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Kifejhetnéd bövebben.Amugy van:D
2011. márc. 13. 14:45
 8/9 robi95 válasza:

próbálj vele beszélgetni minél többet.. és próbálj mindig mondani valamit ne úgy hogy 5-10 percenként írsz neki valamit.. az sem jó ha mindig úgy kezdet pl hogy "micsi, hogy vagy". persze ezt kérdezhetted tőle de akkor mást is kérdez.. ne csak ennyit..

azt nem kell egyből elmondani hogy tetszik neked, várj és a beszélgetésekből vond le a következtetéseidet. minden kicsi dolog számít ilyenkor.. vagyis olyan mind a poker.. s lehet látni hogy tettszeszé a lánynak vagy sem.

ha pl sokat mosolyog akkor jó úton haladsz.. küldj neki puszit msn en és ha visszonyoza akkor már nyert ügyed van..

2011. márc. 13. 17:28
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi meg próbálom
2011. márc. 13. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!