Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol szerezhetek egy csajt? és hogy "hóditsam meg? "
Figyelt kérdés
14/F2009. júl. 24. 19:06
1/8 anonim válasza:
kint az életben sok jó nő megy.
ha hódítani akarsz akkor gondolj Hannibálra. Szerintem ha egy hatalmas elefáncsival állítaná elé, biztos felizgulna...
2/8 anonim válasza:
Ez nagyon nem így megy, hogy szerzel egy csajt oszt' felszeded... Majd tanulsz az életbol!
3/8 anonim válasza:
Ma rettentően nehéz csajt netán jó csajt találni, hiába van meg minden adottságod hozzá,ja és ha olyan helyen laksz ahol kevés is van.
4/8 anonim válasza:
Szívesen kikupállak csajozási téren, amennyiben a neved nem Kevin, írj rám privátban:D
15/L
5/8 anonim válasza:
meny el szorakózó helyekre pl disco megy ilyenek egy pohár ital mellett elbeszélgetsz csajokkal és ha tetszik és ősem utasit el akkor még talizhatok utána de 14 évesen ne sies ugy is eljön az ideje ne akarj túl korán felnőni én is rájöttem hogy nem előnyős
16 éves srác
6/8 A kérdező kommentje:
nem a felnövés hanem én ugy érzem hogy már hiányolok egy lányt az életemböl
2009. júl. 25. 00:18
7/8 anonim válasza:
Menj a plázába..a korodbeli csajok mind ott vannak egész nap....
8/8 A kérdező kommentje:
hát nem tom egy plázap.cs@t nem akaro ...
2009. júl. 25. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!