Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjem meglépni azt a bizonyos lépést?
Sziasztok. Más emberek véleményére lennék kiváncsi,esetleg tanácsára.
Szóval munkahelyemen van egy lány akivel már elég régóta szimpatizálok és most úgy alakult hogy szingli lett januártól. Amíg párkapcsolatban volt akkor is beszéltünk mint személyesen mint messengeren. Amióta egyedülálló azóta többet beszelünk személyesen és fülembe jutott több munkatársam álltal az az információ hogy tetszek neki. Eljátszottam en is a gondolattal hogy mi lenne ha.... de nem akartam bunko lenni hisz nem rég dobta a barátját. Az a tényállás hogy személyesen nagyon jól kijövünk,kérdez és témázgat magától szóval jól elvagyunk. Elég gyakran megnevetettem és eléggé megkedveltem. Megfogott teljesen a személyisége,elhatároztam hogy megfogom szerezni . De van számomra 1-2 zavaró tényező, pl az hogy tetszek neki de nem mer kezdeményezni amire azt mondom h ez férfi dolga és megértem. De én próbálok mindig beszélgetni vele személyesen,kezdeményezni amikor van rá alkalmam,ekkor teljesen bő beszédű,témázgat de viszont ha messengeren beszelünk akkor naponta párszor válaszol csak holott elérhető. Tudom nem omlik össze a világ ettől de a munkánk olyan hogy közben tudunk telefonozni es van időnk ilyenre. Szóval engem ez zavar össze hogy ha félénkebb akkor miért nem aktivabb messengeren amikor beszelünk,napi 4-5 válasz nem beszélgetés sztem. Véleményekre és tanácsra lennék kiváncsi hogy még várjak 1-2 hetet hogy jobban forrja magát ki a dolog, jobban megtudjam kedveltetni magam hogy eltudjam hívni mondjuk meginni valamit vagy moziba vagy ez az egész esélytelen. Véleményekre es tanácsra lenne szükségem. Mind a ketten 25 évesek vagyunk.
Ha élőben tök jól tudtok beszélgetbni, mi a francnak erőlteted a chatelgetést? Sokan kifejezetten utálunk ám a chaten, messengeren írkálni, főleg, ha személyesen is tudunk beszélgetni, és attól még, hogy elérhetőnek mutatja a facebook még nem jelenti azt, hogy aktívan használja is.
Nekem soha semmit nem adott még egy kapcsolathoz a messengeres kapcsolattartás és ha tehetem, akkor bizony kerülöm, sanszos, hogy ezzel ő is így van.
Tehát személyesen tök jól eldumáltok, tudod, hogy tetszel is neki, de nem tudod, elhívd-e randizni, mert messengeren nem írkál neked annyit?
Gratulálok.
26N
# 6 (2-es vagyok)
Nekem is volt régen egy haverom, aki egyszer csak úgy elhívott egy focimecscre. Le sem esett akkor, abban a pillanatban, hogy ez randira hívás volt, hanem amint kimondtam, hogy "áá, nem, én passzolom", akkor koppant... :D
Az ég világon semmi nem történt, utána sem volt semmi ebből.
Mi történik, ha elhívod és nemet mond? Elárulom: semmi nem fog történni. Majd legközelebb elhívsz mást, és legalább nem kattogsz tovább ezen, hogy vajon ez vagy az. Győzd le a félelmed és az önbecüslséed is nőni fog, meglátod. ;) Hajrá. NEm hiszem, hogy belehaltak már a NEM-be féfiak, gondolom nem fogsz a kardodba dőlni...
Egyébként alapelv (nem csak ismerkedésnél, hanem bármely területen az életben):
Ha nem kérdezed meg, a válasz mindig NEM lesz.
Hajrá, hadd legyek büszke rád! ;)
(A választól függetlenül az leszek, de azért majd írd itt meg, mi volt.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!