Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kéne tennem ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Segítsetek kérlek...

Van egy lány akinek komolyabban elkezdtem udvarolni. Tinderen vette fel velem a kapcsolatot, és törölte is magát onnan rövidesen ahogy elkezdtünk beszélgetni. Sütöttem neki, elvittem moziba, plüss macit adtam neki Valentinra, kulcstartót, bonbont benne egy szívecskével. Órákon át játszottunk közös programként playstationon, sokat nevettünk. 1 hétnyi ismerkedés után nála is aludtam, mert elhúzódott nagyon a játék. Mondta, hogy később szeret meg valakit. Mégis aztán azt mondta, hogy szeret, de tegnap állítása szerint viccből mondta, hogy ez amolyan barátság extrákkal.

Hirtelen minden össze dőlt bennem, olyan semmisnek érzem az igyekezetem... Persze mondta, hogy még eddig senki nem nyújtott neki ennyit. Most mit csináljak? Ne keressem egy ideig? Túlságosan nagy lovon érezheti magát? 20/f 20/l

2018. febr. 21. 10:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Éreztetni fogom vele, hogy nem vagyok az övé teljesen.
2018. febr. 21. 19:34
 12/18 A kérdező kommentje:
Fütyül a fejemre azóta is.
2018. febr. 23. 08:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Ezt már az elején elkúrtad.Nem vesz komolyan és már nem is fog.De lehet nem is vett volna soha bármit is csinálsz.Minden nő más.Ez ilyen.
2018. febr. 23. 09:10
 14/18 anonim ***** válasza:

Az a baj tudod hogy a nők is megijednek az ilyen hirtelen gyorsan nagy lépésben közeledő férfiaktól. Legalábbis én tuti. De barátnőim is így vannak vele.

A másik meg hogy engem az is megijesztene ha ilyen hamar azt mondaná valaki hogy szeret.. Hiszen nem is ismer még annyira, mély érzései nem lehetnek.. Akkor meg minek mondja. Maximum tetszhetek, vonzódhat de szeretni.. Kételkedni kezdenék. De ezt nem általánosításkent mondom csak hogy én hogy látom. Lehet ez a lány is ilyen.

De ne csüggedj, kicsit hanyagold ha keres az jó jel, ha nem hát akkor meg lépj tovább. Rengeteg lány van még.

24N

2018. febr. 23. 09:24
 15/18 Polonski válasza:
Hát mi tesómmal eléggé "drasztikus" módszereket alkalmazunk . Hogyha tényleg azt se tudja a lány h mit akarsz hát barátom legyél tökös állj a sarkadra és kérdezd meg szemtől szembe h most mit szeretne mert ez így nem mehet tovább( jó pont még mellette ha elmondod az őszinte érzéseidet is) ;)
2018. febr. 23. 11:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Csak szeresd, érzed magad jól vele, ne gondold túl. Nem ismeri magát, hogy hogyan működik, hogy miért, hogyan mondta akkor, hogy szeret. Ne akarjátok ezeket megérteni, csak tedd amit legjobbnak látsz.
2018. febr. 23. 14:11
 17/18 A kérdező kommentje:
Együtt töltöttük a tegnapi napot egészen mostanáig. Nála aludtam, és este mondta, hogy szeret.
2018. febr. 24. 11:11
 18/18 A kérdező kommentje:
Jövő héten együtt megyünk PLAY IT-re.
2018. febr. 24. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!