Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha vegán a pasi aki bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vegán a pasi aki bejön akkor én se egyek húst ha randizunk?

Figyelt kérdés
Be akarok vágódni mert nagyon tetszik és nagyon normális. Persze valamilyen szinten érdekel a téma, de nem tudom, még elég idegen ez tőlem. Nem érzem úgy, hogy rám akarja erőltetni bár azért relatív sokat beszél ilyen témákról.
2018. febr. 20. 16:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%
Inkább az az emberi hulladék, aki szerint a kutyák bántalmazása bűncselekmény, de a disznó levágása hagyomány. Ezt hívják szelektív könyörületességnek. Pfff...
2018. febr. 20. 18:55
 12/20 anonim ***** válasza:
4%
Kedves 10-es, nagyobbat nem is tévedhetnél. Te is csak elhiszed a kamu kirakatdumát. Kezdj el kicsit gondolkodni és képzeld el mi lenne a Földön, ha az emberiség nagy része vegán lenne. Megsúgom: éhínség...
2018. febr. 20. 22:36
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Éhínség :DDDD Miért most mi van szerinted? Attól, hogy jurópában és Észak Amcsiban nincs éhínség a pár alkesz-drogos csövest meg beilleszkedni képtelen embert kivéve, attól még úgy 2,5 milliárd ember éhezik Indiában, Ázsiában és Afrikában. Úgyhogy már most éhínség van és globális csőd csak ezt nem mondják a tv-ben mert nekik fontosabb a stop soros meg a piramis. A kirakat maszlag pedig nem ez, hanem az, hogy a boci vidám, a teje egészséges a "farmról" származik a disznócska hmmm nyami nyami "friss" hús. Még véletlenül sem a trágya minőségű génkezelt takarmánykukoricán (ami egyébként nem a tehénnek való, az ugyanis füvet enne szíve szerint) felhizlalt abnormálisan rövid ideig "élő" antibiotikummal áztatott rákkal és fekélyes kelésekkel teli stresszhormonokkal átitatott depressziós agonizáló egész nap a saját sz*rjában tapicskoló haszonállat szürkés de a tescóba vörös színűre fújt, tápanyagoktól mentes húsnak nevezett mócsingját etetik meg veled, amiről te azt gondolod, hogy ez bizony hű de jó ezek a vegánok meg micsoda marhák (ééérted irónia). Jól bevették ezt a sok hülyeséget, hogy a zöldség egészséges meg minden :)
2018. febr. 21. 00:04
 14/20 anonim ***** válasza:
Mindig is utáltam ha valaki csak azért csinál valamit mert be akar vágódni. Szóval inkább csak add magadat az a lényeg.
2018. febr. 21. 01:28
 15/20 anonim ***** válasza:

Mikor megismerkedtem a párommal, akkor volt a névnapja (2 hete ismertük egymást). Be akartam vágódni nála, sütöttem neki olyan sütit, amiről tudtam, hogy imádni fogja.

Na ez a bevágódás, nem pedig az, hogy olyasmit csinálsz, ami eleve nincs meg benned.

2018. febr. 21. 07:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
#15 olyan buta vagy, mint a föld. Vagy csak gyáva, aki nem hajlandó szembenézni a tényekkel. Nem is érdemes érveket írni neked, mert úgyse érted meg, vagy elengeded a "füled" mellett. Én magam nem vagyok vegán, de bizony a vegán életmód környezetkímélő (És pénztárca barát, mert ott kezdődik, hogy nem pazarolnak, nem vásárolnak feleslegesen) Nem csak abból áll, hogy "nyúlkaját" meg "madáreledelt" esznek. Ennél sokkal összetettebb dolog. Kérdező, továbbra is azt mondom, hogy ne játszd meg magad a pasi előtt. De nyugodtan ismerkedj a vegán életmóddal, szemlélettel. Amit Te is jónak tartasz, azt vedd át, csináld Te is.
2018. febr. 21. 08:03
 17/20 anonim válasza:
Szoval anit az elottem szolok irtak, mielott globalis vitaba fajult a dolog: nyugodtan egyel allati eredetu dolgokat
2018. febr. 21. 08:49
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha azt akarod, hogy ne azért szeressen, aki vagy, akkor hajrá.
2018. febr. 21. 09:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Én vega vagyok, a párom nem az. Elég gáznak tartottam volna, ha megjátsza magát, hogy bevágódjon nálam. Én nem eszem húst, ő igen és 13 éve élünk együtt. Nem ezen múlik.
2018. febr. 21. 13:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Persze, játszd csak meg magad...
2018. febr. 21. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!