Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért akarnak a barátaim meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak a barátaim meg az ismerőseim mindig lúzerekkel összehozni?

Figyelt kérdés
Csinosnak tartom magamat: vékony vagyok, sportos, szép a bőröm, és szabályosak az arcvonásaim. Széles az érdeklődési köröm, osztatlan tanárin vagyok az egyetemen. Általában udvarias és kedves vagyok mindenkivel. Nem iszom, nem dohányzom, sosem volt egyéjszakás kalandom. Tipikus "jókislány" voltam tiniként, kicsit stréber. Mivel a barátaim körében is valami anyáskodó Terézanya lettem, ezért mindig a "problémás" barátaikkal akartak összehozni: csúnya, gyerekes, beilleszkedési problémákkal küzdő, rossz term€szetű pasikkal, "mert nekem olyan jo a természetem, hogy el tudom ezeket nézni. A csúcs az volt, amikor egy zseni (170-es IQ), de szűz doktrandusszal akartak összehozni, akinek sosem volt barátnője, illetve a szomszédom az exdrogos, háromszor bukott unokájával, merthogy én "gatyába ráznám".
2018. febr. 15. 10:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
30%
13 tehát aki szűz az defektes? Mesélj még :D
2018. febr. 15. 12:15
 22/23 anonim ***** válasza:
15%
ha ennyire nincs problémád a randizásban, ennyi tapasztalatod van, akkor mi itt a probléma??? hát keress magadnak olyan pasit aki kielégíti minden filteredet. mégis itt csacsogsz arról, hogy barátok mindenkivel össze akarnak hozni téged.
2018. febr. 15. 12:17
 23/23 anonim ***** válasza:
Noha nincs 170-es IQ-m, de diplomás, dolgozó, többféle hobbit űző, mondhatni intellektuális férfi vagyok, aki tapasztalt párkapcsolati téren is, szívesen megismerkedek veled, ha szeretnéd. :) 30F
2018. febr. 15. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!