Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit csináltok, ha tetszik valaki az utcán vagy boltban?
Figyelt kérdés
Nem annyira mondjuk, mint brad pitt,csak közepesen2018. febr. 14. 20:52
11/14 anonim válasza:
10 Nem igazan gondoltam vegig, mivel nem opcio :DDD Talan beszelgetni kezdtem volna vele valami uruggyel aztan megkerdezem mikor vegez, nem tudom.
12/14 A kérdező kommentje:
Igen csak pont ez lenne a lényeg,hogy hogy?
Milyenek azok a tészták,amiket pakolsz a polcon? Megkostólnám,ha esete átjössz főzni,miközben...
2018. febr. 14. 21:38
13/14 anonim válasza:
En odamegyek es elerhetoseget cserelek. Es hozzateszem,h egyeztessunk egy talalkozast.
Ha azt latom,h tetszem es nem lep,akkor en siman kezdemenyezek. Estem mar en is po.fara termeszetesen. Olyankor egyutterzek a pasikkal. :)
N/32
14/14 A kérdező kommentje:
Igen, a legtöbb lány azt szokta mondani, hogy szólítsd le nyugodtan, ha tetszik, ne félj,Te vagy a férfi.
De ahogy írtad nem tetszik soknak a pofára esés és Nekünk több van,egy lánnyal sokkal könnyebben elmennek akkor is ha barátnőjük van.
2018. febr. 14. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!