Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretném italra meghívni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném italra meghívni a nőt, erre az ultimátumot ad arra, hogy a barátnőjét is! Mi vagyok én mikulás?

Figyelt kérdés
Csak táncolnak, válogatnak, de ők nem hívnak meg senkit. De meghivattatni több ezres tételre magukat, azt tudják. Még a nőknek áll feljebb, hogy ez a minimum. Hát ha ez minimum, akkor miért nem fizetik ki ők? Másokon èlősködni ès ehhez kötni az ismerkedést , az nagyon könnyű nekik.
2018. febr. 13. 21:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Mar valaszoltam de le lettem pontozva.
2018. febr. 13. 23:34
 22/31 anonim ***** válasza:
89%

Nem mert szerintem visszautasítani, neki is volt élettapasztalat a birtokában:)

Csak egy ilyen megnyilvánulás, és nézd meg mennyire őrjöngő agresszívvá váltál. Egyébként meg ha ismeretlenül vakon egyből italra akarod meghívni, miért csodálkozol?

2018. febr. 13. 23:42
 23/31 Diavolino44 ***** válasza:
82%
Az a baj, hogy nem is csodalom, hogy igy reagalt rad a no, ezzel a stilussal.. inkabb legyel Mikulas.
2018. febr. 13. 23:50
 24/31 anonim ***** válasza:
89%
#12 fogalmazta meg rolad röviden, pontosan a véleményét: "Kulabá". Minden mondatodon ez süt át. Ne csodáld ha az árokparton maradsz.
2018. febr. 14. 00:00
 25/31 anonim ***** válasza:
48%
Hívd meg őket egy laktató vacsorára, majd dugd meg mindkettőt! Vagy csak én vagyok ennyire egyszerűségre törekvő? :D
2018. febr. 14. 00:11
 26/31 anonim ***** válasza:
0%

Alapból nem kezdünk úgy az ismerkedést, hogy meghívjuk a csajt egy italra, ez az egyik legalapabb hiba, amit el lehet követni.

Majd ha már beszélgettek, és invesztált a csaj is a dologba, akkor már esetleg meghívhatod, bár ott sem kell nagy dobra verni, max kikéred az első kört. (a másodikat fizetheti ő is már)

Ha meg ilyen dumákkal jön, ezzel tudat alatt csak azt nézik, hogy mennyire vagy férfias, (szokták ezt shittesztnek is hívni) az ilyet le kell szerelni rögtön ügyesen, akár amit most is írtál, hogy "Mi én vagyok a mikulás? :D"

És ez is baromság, hogy ez a minimum, a nőknek azok a férfiak kellenek, akiknek ők diktálják a feltételeket, és nem ugranak a nő akaratára, mint a pincsikutya.

2018. febr. 14. 02:20
 27/31 anonim ***** válasza:
92%

Uhh basszus... Ilyen férfiak vannak istenem...

Most ez az eset tényleg ennyire a lelkedbe gázolt? Úgy fel vagy háborodva, mintha minimum neked támadtak volna vagy én nem is tudom...

2018. febr. 14. 04:11
 28/31 anonim ***** válasza:
Nem akart ismerkedni, és te lehet, hogy már a többedik próbálkozó voltál. Bunkó volt? Igen, de én is bunkó vagyok, ha már tele van a hócipőm, és nem hagynak nyugodtan szórakozni. Először talán beszélgetni próbálj másokkal, ne egyből italra hívni valakit, talán kiderült volna, hogy egyébként van barátja, vagy most van túl egy szakításon. Megtakaríthattál volna egy bosszúságot. Egyébként is, ha egy nőt egy férfi egyből italra hív úgy, hogy nincs semmi előzetes beszélgetés, az egyértelműen felhívás egy éjszakára, és ennyi, ez meg a legtöbb nőnek nem pálya (akármit mondanak itt egyesek).
2018. febr. 14. 06:46
 29/31 anonim ***** válasza:
Mar mindent leirtunk, de meg hozzatennem, h amugy neked ahhoz sincs semmi kozod, ha valaki kitartottkent el egy gazdag ffi/no oldalan :) nem neked kell azert a penzert pucsitani, akkor meg nem mind1??
2018. febr. 14. 07:22
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
Friendzoned. Küldd el a csajt a 3,14csába!
2018. febr. 14. 07:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!