Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném italra meghívni a nőt, erre az ultimátumot ad arra, hogy a barátnőjét is! Mi vagyok én mikulás?
Nem mert szerintem visszautasítani, neki is volt élettapasztalat a birtokában:)
Csak egy ilyen megnyilvánulás, és nézd meg mennyire őrjöngő agresszívvá váltál. Egyébként meg ha ismeretlenül vakon egyből italra akarod meghívni, miért csodálkozol?
Alapból nem kezdünk úgy az ismerkedést, hogy meghívjuk a csajt egy italra, ez az egyik legalapabb hiba, amit el lehet követni.
Majd ha már beszélgettek, és invesztált a csaj is a dologba, akkor már esetleg meghívhatod, bár ott sem kell nagy dobra verni, max kikéred az első kört. (a másodikat fizetheti ő is már)
Ha meg ilyen dumákkal jön, ezzel tudat alatt csak azt nézik, hogy mennyire vagy férfias, (szokták ezt shittesztnek is hívni) az ilyet le kell szerelni rögtön ügyesen, akár amit most is írtál, hogy "Mi én vagyok a mikulás? :D"
És ez is baromság, hogy ez a minimum, a nőknek azok a férfiak kellenek, akiknek ők diktálják a feltételeket, és nem ugranak a nő akaratára, mint a pincsikutya.
Uhh basszus... Ilyen férfiak vannak istenem...
Most ez az eset tényleg ennyire a lelkedbe gázolt? Úgy fel vagy háborodva, mintha minimum neked támadtak volna vagy én nem is tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!