Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném italra meghívni a nőt, erre az ultimátumot ad arra, hogy a barátnőjét is! Mi vagyok én mikulás?
Figyelt kérdés
Csak táncolnak, válogatnak, de ők nem hívnak meg senkit. De meghivattatni több ezres tételre magukat, azt tudják. Még a nőknek áll feljebb, hogy ez a minimum. Hát ha ez minimum, akkor miért nem fizetik ki ők? Másokon èlősködni ès ehhez kötni az ismerkedést , az nagyon könnyű nekik.2018. febr. 13. 21:39
11/31 A kérdező kommentje:
7-esnek miből van mit költeni? Az apján vagy az anyján èlősködik? Primitív nagypofájuságból észlelem az értelem hiányát.
2018. febr. 13. 22:26
13/31 anonim válasza:
Csak le akart koptatni, nem akart tőled semmit, az is lehet, hogy nem ismerkedni mentek el táncolni, csak csináltak egy csajos estét.
14/31 anonim válasza:
"
7-esnek miből van mit költeni? Az apján vagy az anyján èlősködik? Primitív nagypofájuságból észlelem az értelem hiányát."
Onnan Draga, hogy jo diplomam es munkahelyem van. Ertelmes itt csak te nem vagy.
15/31 anonim válasza:
Amugy meg apam meghalt, anyam beteg, en tamogatom. Idiota gyoker phasz vagy.
16/31 A kérdező kommentje:
Hát játsza a pics'ját a diszkóba. Abban èli ki a frusztrációját, ha másoknak csurog a nyála, de a fenekét annak adja, aki eltartja. Huszonxéves felnőtt nő volt. Amikor az idősebb fószer odament hozzá polóbam, tök egyszerűen, látszott rajta hogy tiszteli.Az lehetett a bakja, aki tartja.
2018. febr. 13. 22:37
17/31 anonim válasza:
Egy nő nem mehet el egy szórakozóhelyre csak szórakozni, táncolni, egy vagy több barátnője társaságában, úgy, hogy a kanos pasik békén hagyják? Milyen jó, hogy nekem más hobbijaim vannak... bár táncolni én is szeretek, de nem véletlenül nem járok ilyen helyekre...
18/31 anonim válasza:
Amugy meg le akart razni. En is rosszul vagyok, hogy gyerekkori baratnommel sehovA nem lehet elmenni, mert valami idiota rank nyomul.
19/31 anonim válasza:
Némi élettapasztalat birtoklásában:
Azért akarta, hogy a barátnőjét is meghívd, mert nem akart veled kettesben maradni:)
20/31 A kérdező kommentje:
És akkor nem lett volna tisztessègesebb finoman visszautasítanu, mint megpróbálni lehúzni? Ez a mai női társadalom?
2018. febr. 13. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!