Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Személyesen vagy MSN-en jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Személyesen vagy MSN-en jobb ismerkedni?

Figyelt kérdés
Én MSN-en valahogy magabiztosabb, nyugodtabb vagyok, ha egy lánnyal beszélgetek, mint élőben. Szerintetek melyik a jobb?
2010. jún. 7. 19:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hát amondó vagyok hogy személyesen habár úgy nem igazán szoktam inkább msn-en.De szerintem is mindenképpen jobb a személyes mert nem ér kellemetlen meglepetés külsővel vagy ilyesmivel kapcsolatban..:/
2010. jún. 7. 19:29
 12/21 A kérdező kommentje:
17
2010. jún. 7. 19:29
 13/21 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy hogyan kezdesz el vele ismerkedni. Az a lényeg, hogy ez a folyamat elinduljon. Mi anno a párommal egy társkerin ismerkedtünk meg és egy pár levél váltás után jött a személyes tali. Ennek már 1,5 éve.
2010. jún. 7. 19:30
 14/21 A kérdező kommentje:

Az jó! :)

Amúgy, láttam már + látom is élőben a lányt, ő is engem, bár ő nem tudja, hogy én ki vagyok, de képről tuti megismerne MSN-en, csak az a gáz, hogy nem tudom az msnjét, mert myvipje nincs, iwiwre meg nem írta ki. :S

Hogy nyomozhatnám ki az MSN-jét?

2010. jún. 7. 19:33
 15/21 anonim ***** válasza:
Inkább menj oda hozzá élőben ;)
2010. jún. 7. 19:38
 16/21 A kérdező kommentje:
Mindenki ezt mondja, de én nem merek!!! :S
2010. jún. 7. 19:40
 17/21 anonim ***** válasza:

msnen tök más mindenki...ezzel kicsit becsapod őt.mert magabiztosabb vagy.lehet hogy a magabiztos énedbe szeret bele,aztán meg kopp ha találkoztok..

mindenféleképpen személyes.

2010. jún. 7. 19:47
 18/21 anonim ***** válasza:

egyértelmű, hogy személyesen, mert akkor eleve úgy ismered meg, és természetesebb az egész...lehet, h már évek óta beszélgetsz vkivel msnen és bele vagy zúgva, meg minden titkodat tudja...stb, de mikor élőben találkoztok, ugyanúgy izgulsz, mintha még sosem beszéltetek volna és az elején lennél, nem is beszélve arról, hogy nem ismered a gesztusait, így még az is lehet, h félreértelmezed őket vagy éppen ellenszenvesek lesznek....merthogy az msnen nem jön át

20/L

2010. jún. 7. 20:22
 19/21 anonim ***** válasza:
Élőbe én humorosabb vagyok sokkal, de az msn-hez meg nem kell annyi bátorság xd
2010. jún. 7. 20:34
 20/21 anonim válasza:
saját tapasztalatból mondom, hogy jobb személyesen, mert nekem is van egy évfolyamtársam akivel msn-en mindennap beszélünk és egyszer azt mondta, hogy tetszek neki, de suliba hozzám se szól...
2010. jún. 7. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!