Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak egyedül szép lányok, ha felrakják magukat bármelyik Társkeresőre száz fiú ismerkedne velük?
mert senki sem eleg jo.
a nök 80%a a ferfiak gazdag, jol kinezö, stilusos 20%ara vadaszik.
szoval ezert.
Tévedés. Ezek a "lányok" nem ismerkedési céllal vannak fent.
Hanem csak egot akarnak növelni.
Kicsit játszanak, kicsit hülyítik a népet, élvezik, hogy a sok kis p.öcs csorgatja rájuk a nyálát.
És a kis ego puttony megtelik aznapra is.
Ennyi az értelme.
jah jahh a masodik is jokat irt.
lof/*/szt lesznek egyedül...mindegyik nö elkel 30eves korara...amelyik no egyedul van, az egyedül is akar lenni, vagy amit az elobb irtam h nagyok az igenyek.
megtehetik. ezt le kell nyelni.
figyeld csak emg az ismerösi korod, a sajatod..van jo csaj aki egyedül van? ha nincs akor okkal, ha van akkor is, mert nem jott aherceg meg feher audival.
Engem nagyon sokan szépnek tartanak. Soha nem mennék fel társkeresőre mert engem zavar ez a bármi áron párkapcsolatot kell szerezni mentalitás. Én majdnem 19 éves koromig vártam arra a valakire aki betoppan majd az életembe és egyezik majd a világképünk egyeznek a vágyaink akibe bele tudok szeretni és aki nem csak egy jó segget meg két mellet lát bennem hanem potenciálistársat.
A társkereső olyan mint a húspiac. Mindenki mindenkivel beszél a srácok bárkire ráírnak akinek látszólag lyuk van a lába között. Ez minden csak nem különleges.
Na szóval 18 éves koromban jött az első olyan fiú aki megmozgatta a fantáziám és a véletlen sodorta elém.
Számomra fontos hogy az a valaki aki érdeklődik irántam többet tudjon mint hogy nő vagyok és ennél azért többet is kelljen felmutatnom mielőtt elhív valahova. És ha egy mód van rá egyszerre csak felém érdeklődjön ne én legyek aznap a 10.
Nem biztos hogy mindenki ilyen megfontolásból kerüli a társkeresőt de az ismerőseim között ez a gondolkodás a jellemző.
Milyen ajándékokkal és milyen segítséggel? A pasiknak ez miért érdekük?
Gondolom nem mindegyik nőnél van ez?
'Száz fiu ismerkedne velük" 100-ból 98 idióta, akinek foglama nincs mi kell a nőnek. Ez látszik az itteni hozzászólásokból is (a gyakorira gondolok). Azt hiszik hogy pénz, nagy farok, kigyurt
test, bunkó duma. Ennek semmi köze a lelki dolgokhoz.
Egy nőnek a lelkét kell meghódítani, akkor kinyilik mint egy virág és már szállhatsz is rá beporozni.
Miért gondolod azt, hogy 100 lányból mind 100 jó parti akit egyáltalán érdemes meghódítani? A szépségen kívül elég kevés van bennük belül.
Nap mint nap több idióta lányt látok mint fiút szóval amelyik lány egyedül van az ugyanúgy nem tudja, hogy mit akar csak azt, hogy mit nem. Erről viszont nem írok listát, már leírták jó sokszor a lányok a preferenciájukat.
Itt is nap mint nap elhangzik (lányok/nők) ujjaiból, hogy fontos nekik a pénz, fontos a nagy farok, fontos hogy jó magas legyen és, hogy rendszeresen sportoljon (jah... az egészség miatt természetesen).
A bunkóságot pedig saját szemünkkel látjuk, hogy kikkel állnak össze. Szóval ezeket nem az ujjából szopja senki, ők maguk írják és mutatják. Akkor?
185 vagyok 90 kiló, rendszeresen futok, viszonylag jóképű.
Akikkel összejöttem eddig sose kérdezték hogy milyen nagy a farkam, mennyi pénzem van, és hogy kedves vagyok-e vagy bunkó.
Ellemben: jó a humorom, kedves vagyok és figyelmes, nekem fontosabb egy nő öröme mint hogy beleürítsek, tisztelem a nőket. Ezeket megérzik és tapadnak mint a mágnes. Sose akartam kihasználni egyetlen nőt sem mégis mindig 100%-ban odaadják magukat nekem.
Akkor most vagy ők nem olvasnak GYIK-ot, vagy nem tudják hogy egy nagy farok, méregdrága kocsi, bunkóság sokkal többet ér minthogy mindig vidámak, nevetnek, felszabadultak mikor velem vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!