Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, az gáz ha egy netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az gáz ha egy netes Társkeresőre photoshop-olt képeket is teszek ki?

Figyelt kérdés
Nem magamat photoshopolnám,hanem inkább a hátteret. Lenne köztük vicces is.
2018. febr. 10. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2018. febr. 10. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy gáz, ha látszik rajta, hogy csak "hülyéskedsz" és nem magadat akarod szebbé varázsolni. Múltkor láttam egy srácot, aki 6 képet rakott össze úgy, mintha 6 klónja lett volna a szobában, az egyik olvasott, a másik gitározott, a harmadik bort ivott az asztalnál, a negyedik az ablakon bámult ki... Nekem ez tetszett, kreatív.:)
2018. febr. 10. 12:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem gáz, de nincs értelme.

Milyen vicces háttérre gondolsz pl.? Úgy gondolod,hogy ezzel jobban felhívnád a figyelmet magadra?Én nem gondolom.

Társkeresőre elég egy valósághű, előnyös profil, és egy egész alakos fotó. Én legalábbis ilyet töltenék fel ha társkeresőznék.Nem kell oda semmi +.

Az más, ha ezek a fotók egy klassz háttérrel készülnek, mondjuk az egész alakos fotó a szabadban, klassz külső háttérrel, de viccesre nincs szükség, hidd el.

2018. febr. 10. 13:09
 4/5 A kérdező kommentje:

1. Valami indoklás is kellene. Lenne olyan kép is amin csak a háttér változna de nem látszana,hogy photoshop-olt. Meg lenne olyan pld amiben egy hajón ülök.

Nem értem,miért lenne gáz?

A hagyományos képeimre nem jelöltek Pedig elég jók. Figyelemfelhívás a cél

2018. febr. 10. 13:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy sokan a ps-t nem a fotó feljavítására használják, hanem csalni akarnak.

" Lenne olyan kép is amin csak a háttér változna de nem látszana,hogy photoshop-olt. Meg lenne olyan pld amiben egy hajón ülök."

És a hajós kép valós? Tehát valójában ültél hajón, vagy csak odaszerkeszted, mintha valójában azon ültél volna?

Ha nem ültél hajón, akkor mi értelme becsapni a másikat?

Miért akarod h..lyére venni a többieket?

Attól nem leszel menőbb, hogy valótlan dolgokat próbálsz valóságként beállítani.

Ha nem vagy hivatásos fotós, akkor felejtsd el a ps-t.

2018. febr. 14. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!