Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbíznátok valakiben, ha kiderült, hogy 25 évesen 20 nővel is lefeküdt?
Figyelt kérdés
Egy komoly volt, a többi kevésbé komoly. Nekem soknak tűnik ez a szám. A komolyat is megcsalta. Felejtős egy ilyen pasi szereintetek?2018. febr. 10. 00:15
1/14 anonim válasza:
Én nem ez alapján ítélek meg valakit, megadom az esélyt, aztán repül ha megcsal. Ilyen egyszerű. A múltja nem garancia arra, hogy amit a komoly kapcsolatával megtett, azt velem is megteszi majd.
2/14 Gál Zoé válasza:
Ha megcsalta a komolyat is, akkor felejtős.
3/14 anonim válasza:
Egyszerre? Mert akkor felejtős...
4/14 anonim válasza:
1 te se lehetsz túl sikeres ember ha nem halgatsz a józan észre
5/14 anonim válasza:
Ezt neked kell eldöntened. Én nem tudnék megbízni benne.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igen, a komolyat is megcsalta. Csak azért kérdeztem meg itt, mert én eléggé kiakadtam, hogy ennyi csaja volt, ő meg azt mondta, hogy ez normális. És akkor gondoltam velem van a baj. De köszi, a megerősítést, hogy felejtős a dolog.
2018. febr. 10. 00:26
7/14 anonim válasza:
20 nő? ahhoz képest kevés is, találkztam nagyobb nőcsábászokkal is, persze kapcsolatba nem mennék vele.
8/14 anonim válasza:
Nekem a megcsalás a gáz, nem a húsz nő (remélhetőleg védekezett). DE így felejtős.
9/14 anonim válasza:
Csald meg te is,ha ugy erzed arra erdemes. :D
N
10/14 anonim válasza:
Engem nem zavarna.
Elmondta az exnek, mikor megcsalta? Ha igen, akkor nekem beleférne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!