Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Össze jönnétek vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze jönnétek vele?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 22éves lány vagyok és van egy 25 éves srác akit a nyáron ismertem meg egy nyaralás alkalmával. Eddig messze laktunk egymástól,de most tőlem 10km-re költözik a munkálya miatt. Azóta elég sokat beszélünk. Külsőre nagyon tetszik,de belsőleg annyira nem az én világom. Szerintetek adjak neki egy esélyt,hátha megismerem vagy hagyjam ha elsőre nem fogott meg a személyisége úgy?

#megismerés #Össze jönnétek
2018. febr. 8. 19:13
 1/9 A kérdező kommentje:
Munkája.
2018. febr. 8. 19:15
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Felesleges. Addig tartana maximum a kapcsolatotok kb, amíg nem ismersz meg valakit aki külsőre és belsőre is tetszik. Ha nem unod meg még hamarabb.
2018. febr. 8. 19:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Randizzatok párat,úgyis kiderül
2018. febr. 8. 19:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
ha belsőre nem tetszik, akkor kár vele kezdeni. külső megfog, belső megtart. nem fogjátok sokáig húzni, nem fogjátok jól érezni magatokat egymás társaságában. Nekem is volt egy jól kinéző pasim, de ég és föld voltunk, mindenen veszekedtünk.
2018. febr. 8. 19:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Inkább csak szexeljetek, több úgyse lesz ebből.
2018. febr. 8. 19:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Adj neki egy esélyt. Miért ne?
2018. febr. 8. 19:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi,átgondolom még akkor mi legyen :)
2018. febr. 8. 20:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Én adnék neki esélyt, ki tudja...

Belsőleg mi nem tetszik benne?

2018. febr. 8. 22:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem teljesen úgy gondolkozik ahogy én. Mások az értékrendjei.
2018. febr. 9. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!