Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyan pasival, akivel bizonyos okok miatt a többi lány nem jött össze?
29# Szerintem mindenki magából indul ki,pont leírtad milyen vagy. A negatív érzületű kommentedből lerí!!
Kérdedező,ne foglalkozz az ilyen negatív "emberek" írásaival,csak cukkolni akarnak,mert valószínűleg vagy nem tetszik nekik valami itt és a negatív frusztrációjukat csak így próbálják levezetni Vagy tényleg ennyire szer csétlenek.
(Nem olvastam végig a válaszokat)
Attól függ, mi az az ok. Nem kérdezlek, kérdező, lehet már le is írtad, nem tudom, de mindegy is.
Vannak dolgok, amik másnak nem férnek bele, nekem meg igen. Pl a páromat többen is elutasították, mert sánta. Én kifejezetten aranyosnak találom ezt benne, így imádom, tojok rá, hogy másnak nem kellett emiatt, magukra vessenek.
De ha pl azért utasította el előttem x nő az illető férfit, mert megerőszakolt valakit mondjuk, akkor bizony én is el fogom utasítani.
Nem azért, mert másnak nem kellett, hanem mert nekem nem fér bele.
Számomra irreleváns, hogy más mit gondol a páromról. Ha nekem belefér a "baja", akkor jöhet, ha nekem nem fér bele, akkor keressen mást.
Annyi, hogy vannak dolgok (erőszak, drogok, ilyesmik) amik miatt tényleg potenciálisan több nő fogja az illetőt sorban elutasítani, de nem azért, mert a többiek is ezt tették.
N
"A kérdező kommentje:
Azt tudom,hogy felregisztráltam internetes társkeresőre és egy lánynak sem kellettem. A lehetséges okak valószínűleg a,nem vagyok kigyúrva,b gazdag sem vagyok c nem vahyok nagydumás se
Akkor Velem összejönnétek?
A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy jó vagyok?
Ez az egyik ok,amiért nem jöttek Velem össze. De pont ezért raktam ki ezt a kérdést."
Nekem ebből nem egy magabiztos, határozott ember képe rajzolódik ki, aki mellett valaki jól érezheti magát, hanem egy kukacoskodó, változtatni nem akaró, önmagába nem néző, aki állandóan a kifogásokat gyártja.
Egyébként köszönöm az aggódást, de én rendben vagyok magammal.
Nem aggódtam miattad,nem kell izgulni,amúgy azt se tudom ki vagy!
De te sem Én ki. Ennyiből még a Csernus se mondaná meg. Attól mert el vagy szállva magadtól Engem r- ul nem érdekel,jól vagy-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!