Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melyiket választatnátok: inkább nagyon jól kinéző pasi de kevésbé hűséges vagy hűséges, de kevésbé helyes pasi?
Kislány, egyik emberre sincs ráírva külsőre, hogy most hűséges-e vagy sem. Az belső tulajdonság.
Ja, és képzeld, párom nagyon helyes számomra, és képzeld 100%-ban hűséges. 5 éve együtt vagyunk.
És attól függetlenül, hogy együtt vagyunk, megnézek más pasikat is, természetesen, hisz hűséget fogadunk és nem vakságot, de egyikkel se mennék el, mert szeretem a páromat és kitartok mellette.
A magadfajta kishitű, önértékelési zavaros emberek adnak lejjebb az igényeikből.
Képzeld, egy nagyon helyes pasi is képes hűségesnek lenni.
Szerintem mindegy. Én nem vagyok egy adonisz, de így is sok csábítással kellett szembe néznem, főleg onnantól, amikor megnősültem. Előtte is voltak kapcsolataim és akkor is könnyen találtam volna szeretőt, de amikor nős lettem, onnantól minden ujjamra jutott volna.
A lényeg mindegy, hogy helyes-e a pasi vagy sem, a jelleme a fontosabb, hogy félre fog-e lépni vagy hűséges marad.
"Képzeld" a kérdés nem az volt, hogy létezik-e egyszerre hűséges és jól kinéző férfi, nyilván létezik, szóval miért is húztad fel magad. És valószínű hogy nem ért még szerelmi csalódás, azért 5 év nem olyan hű de sok, és "képzeld" lesz olyan is, amikor az utcai flörtből beszélgetés lesz és utána más is, szóval helyedben ilyen hozzáállással nem lennék annyira magabiztos.
"képzeld" lesz olyan is, amikor az utcai flörtből beszélgetés lesz és utána más is, szóval helyedben ilyen hozzáállással nem lennék annyira magabiztos."
Látom, látom, valaki a sokat csalódottságából indul ki.
Tudod, egy kapcsolat működőképességéért minden egyes nap tenni kell, hogy ne történjen szakítás.
Anyádék is szétmentek? Vagy neked volt sz..r kapcsolatod és abból indulsz ki?
Kezdjük ott, hogy nem leszek szerelmes olyanba, aki mellett nem érzem magam biztonságban. Olyan, mint a Ferrari: szép-szép, de minek az nekem, ha fenntartani nem tudom, meg félnem kell, hogy meghúzzák az utcán. Ebben az esetben inkább ő húz meg másokat.
Nekem nem hiányzik a gyomorgörcs, a virrasztás, a találgatás meg hasonlók. Kaptam belőle eleget, pedig ott csak ingázott a párom, nem csalt (tudtommal) meg. Aki kevesebb biztonságot és nyugalmat nyújt nekem, mint amiben egyedül érzem magam, az nem való az életembe.
Az első kéne. Ha megcsal akkor majd jön egy másik szuper pasi.
A looserek vegyenek guminőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!