Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, ha rádmozdulna a lakótársad?
18/L vagyok és van egy egy 24/F lakótársam. Mikor még nem laktunk együtt, akkor nagyon oda voltam érte, de jött egy pasi és elfelejtettem. Majd összeköltöztünk, s már nem úgy néztem rá, mint egy pasira, mert nem akartam megrontani a viszonyt egy sikertelen próbálkozással, mert nagyon jó barátok lettünk. Viszon most egyikünknek sincs senkije, s rámmozdult. De nem tudom, hogy mit csináljak, mert ő az egyetlen olyan ember, akivel meg tudom beszélni a problémáimat. Nem akarom elveszteni a legjobb barátom.
Szerintetek mit csináljak?
Nehéz lesz tanácsot adni. Mert ha nem laknátok együtt, akkor azt mondanám, hogy vágj bele!
Viszont, ha nem jön össze a dolog vagy valamiért szakítotok, akkor garantált, hogy egyikőtöknek költöznie kell, hiszen csak mérgeznétek egymás életét.
Ha elutasítod, azzal megmarad a barátság, meg a lakótársi viszony, de kérdés, hogy ezt ő meddig viseli el. Nehéz olyan valakivel együtt lakni, akire vágyik az ember.
Sajnálom, hogy jobb tanácsot nem tudtam adni.
30/F
beszélj vele, hogy nem kéne...
aztán szeretkezzetek.
utána 2 variáció lehetséges, az aktus utáni érzésektől függően:
-megmondod neki, h tényleg maradjatok barátok
-megpróbáljátok együtt.
Utolsó a legjobb, ha baromi furcsa utána akkor haggyátok, ha élvezitek akkor hajrá :DDD
20f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!