Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti 14-15 évesen már csajoztatok?
14hez kellett volna 1 hónap mikor első bnőmmel összejöttem, kegyetlen nehéz volt, először aszittem azért mert olyan béna vok de aztán kiderült h azért mert mind2en bénák voltunk. Irónikus h 2 hétre rá megcsaltam 1 másik csajjal akivel utána együtt voltam fél évig. Azóta elég erőteljesen megy :)
17/F
12évesen "csajom"volt...annó 6.ban XD
7.be is volt...2hó-ig...most nincs:(
Nekem csak tetszettek csajok, de ismerkedni még gyáva voltam. Csak 19 évesen szántam rá magam, hogy meghívjak vkit randizni.
23/F
14 évesen ez sztem alap:O Már nemúgy hogy bármi áron:D most több mint egy hónapja van barátnőm aztán kitudja meddig tart még. attól még csajozok max nem smárolom le ill nem szólok a barátnőmnek. és nem ugy van hogy most mekkora g*ci vagyok.. mondom ez úgy alap..
14f
Hát nekem ez a csajozás szó nagyon nem tetszik. :D
De lényegében igen. És volt naplementés randi a margitszigeten is. :)
De az a baj az ilyen kapcsolatokkal, hogy a lányoknak mindig az irreálisan időseb pasik kellenek. (pl. 15L-20F)
o_O
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!