Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi 32 évesen még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi 32 évesen még egyedülálló feltétlen baj van vele?

Figyelt kérdés

Társkeresőn beszélgetünk. Roppant helyes,

Kedves,tanár férfi. Egyedülálló.. Szerintetek valami rossz oka lehet?

2018. jan. 30. 18:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

#19 hagyd, nem érdemes. Mindenre lesz valamilyen negatív, elutasító, nőgyülölő válasza.

Az a paranoiája, hogy a szerető-figyelmes-csendes-kedves-rendes-normális visszahúzódó férfiak egyenesen taszítóak a nők számára.

2018. jan. 30. 20:39
 22/30 anonim ***** válasza:
8%
#21: Nem is vagyok nőgyűlölő lol.
2018. jan. 30. 20:51
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne baj vele? En 30vagyok, szi nten egyedül.dolgozok es kesz.
2018. jan. 30. 21:42
 24/30 anonim ***** válasza:
10%
De akkor ha jól értem az életképtelen definiciójába belefér a következő? Nem erőszakolta meg aki tetszik neki (ám a szimpátia nem kölcsönös), emelet nem húzza meg azt akivel nem tervez hosszútávra ? Viszont alanyi jogon életképes aki bejön adottságai alapján a nőknek ha mégsem hát erőt alkalmaz. Szintén életképes az aki egy számára nem vonzó nőt magtárnak használ majd miután kipipálta a “ feladatok “ közül a kettyinténst kiadja a lány útját.... fura világ
2018. jan. 30. 21:52
 25/30 anonim ***** válasza:
88%

#24 nem jöl érted. Miért kell minden áron eltorzítani és kifacsarni, valamilyen véglettel dobálózva indokolni?

Konkrétan az életképtelenségnek miért kell az erőszakkal szembeállítani??

Úgy megérted, ha úgy fogalmazzuk, hogy egy normális, életképes 30+ éves embernek képesnek kellett lennie már legalább egy komoly kapcsolatra szexuális együttléttel?

Ha pedig nem, akkott gond van?

És biztos, hogy nem az a gond, higy rendes-kedves-normális?

2018. jan. 30. 22:00
 26/30 anonim ***** válasza:

Érdekes, ha viszont prostizott egy férfi, akkor azért van kikosarazva :D

Ezért nem szabad őszintének lenni a nőkkel.

2018. jan. 30. 22:02
 27/30 anonim ***** válasza:
Őszinte vagyok, nem prostiztam és a kikosarazás az élet velejárója, ha normálisan közeledtem, de nem jöttem be neki, akkor normálisan is kosarazott ki. Ahogy én is normálisan kosaraztam ki olyan nőt, aki nekem nem jött be.
2018. jan. 30. 22:18
 28/30 anonim ***** válasza:
Biztos van valami mentális betegségevan vagy perverz.
2018. jan. 30. 22:19
 29/30 anonim ***** válasza:
25-nek: Én is így gondoltam, csak nem tudtam ilyen jól megfogalmazni:)
2018. jan. 31. 10:15
 30/30 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen, lehet csak nem talál normális nőt, magasabbak elvárásai (nem feltétlen sznob).

Randizz vele, ismerd meg. Akkor kezdj el gyanakodni, ha kiderül nem volt még tartós kapcsolata vagy csak rövid kapcsolatai voltak. Vagy ha szidja az exét, exeit. Akkor esélyes a pasi defektes. Elsőre még ne ítélj.

2019. szept. 27. 03:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!