Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi 32 évesen még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi 32 évesen még egyedülálló feltétlen baj van vele?

Figyelt kérdés

Társkeresőn beszélgetünk. Roppant helyes,

Kedves,tanár férfi. Egyedülálló.. Szerintetek valami rossz oka lehet?

2018. jan. 30. 18:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Kapaszkodj meg, az is lehet, hogy szűz.

És mi van akkor?

2018. jan. 30. 18:42
 12/30 anonim ***** válasza:
Ha egy 32 éves férfi helyes és egyedülálló, az azt jelenti, hogy bölcs.
2018. jan. 30. 18:50
 13/30 anonim ***** válasza:
11-re: Nekem az már nem férne bele. A kérdezőnek lehet, hogy igen.
2018. jan. 30. 18:52
 14/30 anonim ***** válasza:
Apukám mondta mindig: "Az okos férfi nem nősül, csak a becsületes."
2018. jan. 30. 18:52
 15/30 A kérdező kommentje:
Nem akartam senkit megbotránkoztatni, cssk érdekelt.
2018. jan. 30. 19:22
 16/30 anonim ***** válasza:
13 as én minden idősebb szűz pasinak azt mondom hazudjon pont az ilyen magadfajta hozáállás miatt.. Ha azt mondja szűz akkor lehet hogy szó szoros értelemben véve őszinte de “hála a nők logikájának” azok valami pszichopatának könyvelik el akit nem véletlenűl kerültek el a nők ( mintha tudnának jól válogatni) azaz az őszinteségükkel jobban félrevezetik a nőket méghozzá a kedvezőtlenebb önjellemzés irányába mintha hazudnának. Példa : valaki rosszul lesz a buszon félreálla sofőr és érdeklődik “ van itt maguk közt orvos?” Én teszem azt teljesítettem az összes vizsgát az orvosin de még nem vagyok orvos mert pont most megyek letenni a Hipoktatészi esküt tehát nem jelentkezek hisz ugye még nem vagyok orvos és fő az őszinteség ,következmény kit érdekel....
2018. jan. 30. 19:46
 17/30 anonim ***** válasza:

16, nem érted.

Nekem 32 évesen ha szűz a pasi, nem gondolom semmiféle pszichopatának, szimplán csak életképtelennek.

Nehogy már ha más nem, a kíváncsiság ne hajtson annyira valakit, hogy ne legyen igénye rá legalább egyszer.

Bevállalós nő pedig rengeteg van:)

2018. jan. 30. 19:57
 18/30 anonim ***** válasza:
43%
#17: Ha 32 évesen egy pasi szűz, elég sok esetben annak köszönhető, hogy normális volt vagy nem nézett ki jól. Ha ezek életképtelenségnek számítanak, egyetértek.
2018. jan. 30. 20:08
 19/30 anonim ***** válasza:

"normális volt, vagy nem nézett ki jól"

A "nem nézett ki jól" kategóriát értem, a "normális volt" kategóriát kifejtenéd? Komolyan.

(Nekem a családomban van egy "nem néz ki jól" kategóriás fiúka, (tanult, okos, csak nem Brad Pitt), de ő pl. 20 évesen azért becserkészett egy szintén "nem néz ki jól" kategóriás 18 éves bölcsészlányt, nem mondott le a dolgokról azért.)

2018. jan. 30. 20:22
 20/30 anonim ***** válasza:
#19: Érdekli a nő véleménye, nem irányításmániás, nem bunkó, hanem figyelmes. Őszintén szeret és hasonlók. Az összes ilyen kategóriájú egyetemista csoporttársam szűz.
2018. jan. 30. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!