Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok milyen viselkedés jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen viselkedés jön Nektek be egy férfiban?

Figyelt kérdés
Nem udvariassági gesztusokra gondoltam!
2018. jan. 29. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem viselkedés, hanem attitűd (hozzáállás): nyugodtság + széles látókörűség. Meg kb. az a fajta szint (intelligencia + tájékozottság + műveltség + érzelmi intelligencia), mint mondjuk Picard kapitány a Star Trek - Az új nemzedék-ből.
2018. jan. 29. 15:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Akkor mire gondoltál?
2018. jan. 29. 16:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Csendes, visszafogott, szolid. Van önkritikája, nem egy önérzetes p*csa, aki mindenen vérig sértődik. Nincs (ok nélkül) túláradó önbizalma. Nem kedveli az embereket.
2018. jan. 29. 16:10
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

Nekem a hármassal majdnem teljesen ellentétes. Kiegyensúlyozott magabiztos jó kommunikációs készség és az enyémmel megegyező humor szeretem ha aktívabb és szociális lény. A hisztit és az önérzetességet én se díjazom. Ellenben azt igen ha figyel a szemkontaktusra az illemszabályokra ha tudja adott helyzetben hogy illik viselkedni. Ha lehet vele kiöltözve egy gyönyörű étteremben megjelenni és tudja oda mit vegyen fel és hogyan viselkedjen de másnap el lehet menni sarat dagasztani az erdőbe túra címszóval ahol szintén tud a programnak megfelelően megjelenni és viselkedni. Szóval legyen sokoldalú.

Nem szeretem ha valaki negatív karót nyelt ha csak x témáról lehet vele beszélni vagy úgy kell harapófogóval minden szót kihúzni belőle.

2018. jan. 29. 16:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Attitűd. Az, hogy igényes, hogy akar nekem tetszeni, de nem akar megfelelni. Hogy érzékelteti, hogy van saját élete és nem a csicskám, de mint nőt, mint embert tisztel és érdeklem. A kimértség, udvariasság akkor is menő, bármit mondasz, ahogy az intelligencia is. Mindez önkritikával. A visszafogott, de magabiztos emberek a gyengéim. Akik nem akarnak semmit fitogtatni meg bizonygatni, hanem tudják, hogy jók és figyelhetünk egymásra és arra, ami igazán fontos, a hencegés meg a kivagyiskodás helyett.
2018. jan. 29. 17:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha esetleg kockulni szoktál... Nate nekem lefedi a vonzó férfi viselkedésének teljességét. Akkor is, ha csak egy szaros karakter. Egyszerűen úgy tökély, ahogy van. :D
2018. jan. 29. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik, ha ránézésre komoly, csendes, visszafogott (de emellett magabiztos), illemtudó, de ha megismeri az ember, akkor kiderül, hogy beszédes, érdeklődő, intelligens, tájékozott, beteg humora van és el tudja viselni az én beteg humorom.
2018. jan. 29. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!