Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátránynak számít a lányoknál ha nem vagyok hívő?
Jó lenne egy vallásos lány véleményét is olvasni, nagyon
érdekelne. :)
Nálam hatalmas előny. Igazából el sem tudnám képzelni az életemet egy hívő mellett, bocsi.
A párom is ateista.
22/N
Párom hívő én ateista. Azt nem mondhatnám hogy nem zavar, bár inkább csak akkor mikor beszél róla és próbál megtéríteni. Na attól falnak megyek, és ha elvesztem a türelmem visszavágok. De ez szerencsére az utóbbi időkben nem is jött szóba. Szerintem valamiben mindenki hisz, lényeg az hogy ne akarjuk ráerőszakolni ezt a másikra, főleg ha neki nem jön be. (beszélni azért leheg róla)
Egy ateista mindenképp jobb lett volna, de hát ez jutott, őt szeretem messze a legjobban. Ha együtt maradunk akkor ha szükséges akár megis keresztelkedek, végülis ha úgysincs isten akkor mit számít? 😁
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!