Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk nektek bejönnek a göndör...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek bejönnek a göndör hajú lányok?

Figyelt kérdés
Nekem göndör hajam van és nagyon szeretem,de egyszer valaki azt mondta:fiúknak ez egyáltalán nem tetszik és nem egy birkaszőrt akarnak simogatni,hanem szép selymes hajat.Nem tett valami jót az önbizalmamnak :-(
2010. jún. 6. 10:20
1 2
 11/17 anonim válasza:
A barátnőmnek szép, göndör fürtjei vannak, és imádom :) ♥
2010. jún. 6. 11:56
 12/17 anonim ***** válasza:

Aki ilyet mond neked az nem "valaki" hanem egy nagy senki.

Szóval ha legközelebb hasonlóan beszólnak neked, akkor az illetőt le kell nézni, és legyél büszke magadra, hogy te különb vagy nála, mert te nem szólsz be másoknak.

Mások véleménye, meg amúgy sem ér sokat, ha rosszindulatú akkor meg éppen a nullával egyenlő.

2010. jún. 6. 12:15
 13/17 anonim ***** válasza:

ez lol :D

én ovis koromban utáltam utoljára a göndör hajam :D

most beképzeltség nélkül, meg semmi, de nagyon sokan dicsérik a hajamat, hogy milyen szép, meg szívesen cserélnének velem.. persze, egészen amíg nem kell kifésülni, megmosni,megszárítani, eligazítani, hogy ne úgy álljon mint egy őrültnek, stb..

barátomnak tetszik, ez a lényeg (:

szóval ne aggódj ;), bejön a srácoknak.

20/L

2010. jún. 6. 13:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Egy göndör hosszú hajnál nincsen Szebb:D:Dúgyhogy ne aggódj:DÖrülj a szép hajadnak!
2010. jún. 6. 19:19
 15/17 anonim ***** válasza:
haveromnak csak a göndörhajú csajok jönnek be, de tényleg először a haját nézi aztán a többit :D
2010. jún. 6. 21:25
 16/17 anonim ***** válasza:

hát nekem speciel nemjön be, én jobban szeretem az egyenes hajat...vagyha már göndör akkor álljon jól neki és szép, ápolt legyen

20/F

2010. jún. 8. 13:16
 17/17 anonim válasza:
A kedvencem a göndör :O
2013. jún. 24. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!