Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, bejönnek nektek az eredetileg göndör hajú lányok? Vagy jobban szeretitek ha valakinek egyenes vagy hullámos a haja?
Van egy haverom, akinek egyenesen mániája a göndör haj :)
Van több göndör hajú barátnőm, nincsenek emiatt pasi gondjaik. :)
Szerintem tök jó a göndör haj! Főleg ha az a "gyapjas" fajta - a göndör hajó emberek általában vidámak, lazák, jó társaságot nyújtanak, jó humoruk van és kreatívak is - oké, tudom, ez megalapozatlan, de nekem ez a tapasztalatom.
Ismertem egy vállalkozó nőt, aki mesélte, hogy a cégnél, ahol dolgozott, vasalnia kellett a göndör haját, mert állítólag a göndör hajú üzleti partnert, pont a fenti társított tulajdonságok miatt kevésbé veszik komolyan. (Meg ugye egy üzleti cégnél a kreativitás se előny meg eleve az, ha valaki nem "sablon") Ezen én mondjuk ledöbbentem...
Az még hagyján, hogy a Jane Eyre-ben levágják egy göndör hajú kislány haját,azzal, hogy biztos hiú.
Imádom!
Ááá úgy szeretnék jól beletúrni egy szép göndör lányhajzatba és érezni a finom illatát... Ez a gyengém :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!