Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, a fiú aki nekem nagyon tetszik megtaláltam iwiw-en és erre látom, h van barátnője? Jelöljem be őt, vagy sem?
Ugyan már, az Én volt barátomat is jelölték már be csajok :) Nálam akkor ömlött ki a bili, mikor megtudtam, h egy hónapig levelezett egy lánnyal és titkolta előlem. Mikor megtudtam, megmutatta, párat elolvastam, de engem már ott nem érdekelt. Előtte hazudott még hasonlo dolgokban, ugyhogy elegem lett.
Szóval jelöld be nyugodtan, egy bejelölésen nem múlik semmi. Ha tetszel Neki, és egy gerinctelen dög, akkor a barátnője mellett írni fog Neked kommentet vagy üzenetet.
A.
jézusom te hány éves vagy?
mi lesz abból ha bejelölöd...semmi
attól nem fog veled járni!
az meg nem számít ha van barátnője!
az viszont számít ha szereti is!
Nálam is hasonló a helyzet... Látom, h van barátnője, de megőrülök érte, úgy belezúgtam, szal be se merem jelölni.:(
De te bátor vagy! Visszaigazolt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!