Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy most "cukin" is megtaláltam a párom vagy csak kinevet?
Nem tartom magam rondának, sem elviselhetetlennek, hosszútávon viszont egy fiúval sem működtek a kapcsolataim. Nem vesztünk össze, csak elsiklottunk egymást mellett, mert mindig sportos, vagány srácokkal hozott össze a sors én meg... A barátnőm szerint engem nem képes egy ilyen fiú - sőt, semmilyen - komolyan venni, mert szerinte butus dolgaim vannak, kicsit "doktor szöszisnek" tartanak a férfiak.
Nemrég megismerkedtem egy fiúval, ő meg tökre szereti ezeket a dolgaimat, pedig ő is sportos megminden... Pl. eljön velem moziba csajos filmre, anélkül, hogy kinevetne, eljön velem kozmetikushoz, plázába...
Szerintetek ő őszinte vagy csak játszik? :(
19 és lány
Könnyen lehet, hogy őszinte. Én is szívesen megyek be a barátnőmmel "csajos" filmre, akár plázába is, de persze nem állandóan. Ha már mindig csak a shoppingolás meg az ilyenek mennének, akkor beleunnék, de egyszer-egyszer nagyon is jó, szeretem nézni ahogy csinálja ezeket a lányos dolgait :D
Miért olyan nehéz elképzelni, hogy valaki aranyosnak tartja, és pont ez nagyon tetszik benned neki?
Attól függetlenül lehet, hogy csak lyukra játszik, ezt próbáld meg majd kiszűrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!