Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek a gazdag tehetős pasikról, szimpatikusabbak mint aki csoro?
Egy Isten vagy!
Már van egy fél középkategóriás autóra pénzed.
5 millió az lófax :D
2, aki ezzel hozakodik elő, egy hólyag- és ennyivel felvágni még mindig cinkes :D Az autóm 2x ennyibe tellett, és az is kp-ból jött ki :D
3, azok a gazdag férfiak, akik tanultak, műveltek, és jó munkából adódóan gazdagok, persze hogy szimpibbek, mint a buta, vagy lusta emberek, akik xarabbnál xarabb döntéseket hoznak, és egy putriban élnek. Ha a két végletet nézzük..
meg olyat is szoktam ha vezetek hogy lehúzom az ablakot és lobog a hajam ilyenkor, meg 50 cent i can't című száma megy, és kihallatszik az autóból.
Lányok bejön nektek ez a stílus?
Lehet hogy már randiztunk. Én voltam a mosolygós barna suna, aki megköszönte a randit, mikor ezzek a szarral előhozakodtál.
Senki sem szereti, ha megvásárolható tárgyként kezelik. Meg azt sem, ha az udvariassági gesztusokat (első ital) megspórolják rajta. Kettő között érdemes lenni.
Kivéve persze azt, aki zsebrevágja az utolsó 5 mikródat, jabocs, 5 millió fabatkádat, és nagyon súlyosan elrohan vele, oly nagyon súlyosan, hogy a te még súlyosabb tested már csak integethet neki.
Komolyra fordítva: a kápé veszendő. Több kell ahhoz, hogy a bőség fenntartható legyen. Értelmes kockázatú, hosszútávon szinte biztosan stabil növekedést kell produkálnod több lábon.
Öt misi egy lábra jó ha elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!