Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Buntudatom van. Most en...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buntudatom van. Most en rontottam el?

Figyelt kérdés

Adott egy ferfi aki megkeresett egy kozossegi oldalon, ket uzenetet valtottunk majd randira hivott. Elotte kerdezett nehany dolgot, de annyira nem volt erdeklodo - pl azt sem rudja mit dolgozom... Igent mondtam, nwm taktikaztam, o azt mondta nagyon tetszem

neki. Nem irt konkretumot hanem majd egyeztetunk a talalka kapcsan. Mondom oke. Aztan a kommunikacio meghalt - nem irt, nem keresett, elotte is mikor azt a ket harom uzenetet valtottuk volt hogy orak mulva olvasott el, ugy h kozben aktiv volt a cseten. Volt h csak egynap mulva valaszolt. Szoval arra sem tudom fogni hogy sok volr a dolga. Aztan neha irtam neki, feldobtam ket programot is, amit lemondott mondvan dolgozik, es jaj de sajnalja. Haat, oke, elfogadtam me tenyleg olyan a munkaja. Aztan egyik este kerlelt h beszelgessunk mar, most er haza, mondom rendben legalabb jobban megismerjuk egymast. Abszolut nem torte magat, nem erdeklodott, aztan egyszer csak lelepett neteol majd fel napra ea kaptam tole uzenetet :D nyilvan reagaltam, ezek utan ki kivancsi ra. Aztan eltelt ket nap, nem keresett, holott sokat volt aktiv, es a letezo osszes lany ismerosenek a kepet szetlajkolta :) Ma megirtam neki h ez nalam igy nem mukodik mert azt gondolom ha egy ferfi akar valamit es ha eljut odaig h randira hiv egy not akkor vagy tesz azert h mielobb osszejojjon az a randi vagy ha a korulmenyek nek adottak akkor tesz azert h megismerje a masik felet addig, erdeklodik iranta. Na erre kaptam, h o a hisztire nem kivancsi es fejezzuk ezt be, es h o keresett engem es jovoheten talalkozhattunk volna amit megis irt :D mondtam h nekem nem, az biztos. Konkretan lerazott, es aztmondta o egy idegennek (hirtelen idegenne valtam, holott elotte aradozott rolam, no mindegy), nem fog orankent irni, es h akkor megertene a felhaborodasom ha randiztunk vna es jo es beigeri h megkeres es nem teszi, de igy nem, es sok sikert nekem. Ohm, oke, csak a korulmenyeink nem azt mutattak h egyaltalab eljutunk a randiig :) sztem aki nem dob elvetve egy uzit, vagy nem tori magat nem azt mutatja h ebbol lesz valami... meg h neki hatarozott no kell, es o pontosan tudta mit akar vegig. Sztem meg tartalekolva voltam hogyha massal nem jott vna neki ossze. Ffiak, nok, velemenyek? 33 evesek vagyunk mindketten.

2018. jan. 20. 00:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? Mert ez inkább tini kategória...

Nem írt, hát nem írt. Valószínűleg sok nővel cseveg, ennyi. Te kiestél. Ne sajnáld, komoly esély van rá, hogy egy ősbunkó. Örülj, hogy megmenekültél.

2018. jan. 20. 06:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Több nővel csetel de egyiket sem veszi komolyan.
2018. jan. 20. 08:34
 13/13 A kérdező kommentje:
de oke vegulis akkor nem en gondolkodom rosszul, mert azt gondolom hha elhivunj vkit fixaljuk vagy az elejen az idopontot vagy keressuk... merth megkaptam h miez a szamonkeres, meg h semmi sem tortent es megertene ba randi utan nem keresne de igy nem. meg o jovoheten jott vna hozzam le is irta :D annyit irt h majd vmikor osszehozzuk es remeli februar vegeig talalkozunk :) sehol nem volt az h jovoheten tervezett vna hozzam jonni. szrul esik azert na. vagy ez a “hova fixaljak randi idopontot, elotte egy hettel?!” :DD aki irta h bunko, hat kb ugy kellett ereznem a vegere h o egy fonyeremeny lett vna es elbuktam ezt a remek partyt :D
2018. jan. 20. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!