Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lesz rá esély h tok szerezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz rá esély h tok szerezni interneten barátnőt?

Figyelt kérdés
16/szűz/f vagyok remérem ezt nem fogják bezárni probálok mindig máshogy fogalmazni tehát csajok? az elsö válasz után irok adatokat magamrol és h kb a lány mien legyen oksi?
2010. jún. 5. 17:05
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
lol elég hülyén fogalmaztam meg a kérdést XD
2010. jún. 5. 19:21
 22/38 anonim ***** válasza:
Közel Budapesthez..Sejtettem.:D:D Budapesten sok lány van,de ne agyonszolizott p*csát válassz,mert akkor persze hogy nem jön össze:) Nyugi,biztos találsz egy normális lányt:)
2010. jún. 5. 19:22
 23/38 A kérdező kommentje:
:D köszi :D:D am pestre járok suiliba nem bok egy ilyen diszkóba járós fajta meg ilyenek és úúúúúútálom pestet.és ha nem muszály fel sem megyek pestre
2010. jún. 5. 19:34
 24/38 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok nagy disco-s,inkább házibuli tesómnál:D:D Pestet annyira én se szeretem,koszos,nagy a forgalom,sok a bunkó...:D
2010. jún. 5. 19:38
 25/38 A kérdező kommentje:
am lehet ez nem ide tartozik de elég késön érő vagyok XD még csak most szőrösödök mondjuk alul már régebb óta (kell)borotválkoznom már 1 3/4 éve de bajszot vágnom eddig kb 3 szor kellet azt is csak azé me basztatott a nagybátyám miadta és most vedtem észre h menyire látható erös szörszálak vannak a lábamon
2010. jún. 5. 19:40
 26/38 anonim ***** válasza:
Aha... x"D Hát ez tényleg nem ide tartozik..:D Én meg imádom a pizzát......x"DDD
2010. jún. 5. 19:42
 27/38 A kérdező kommentje:
nekem van 1 nővérem(18) egy bátyám(21) és ök elég sokat járnak bulizni 1 általán nem hasonlítok rájuk de mostmár 1 re inkább menni szeretnék bulizni :D:D és ismerkedni eddig nem voltam az a nagy társasági ember :D:D úgyhogy itt az ideje el kezdeni az életemet :D
2010. jún. 5. 19:42
 28/38 A kérdező kommentje:
hát igen ez fúlra olyan kitérés volt mint az enyém honnan tudtad h azt akartam ezzel írni én is ?? X"DD
2010. jún. 5. 19:44
 29/38 A kérdező kommentje:
mondjuk én vok a leg magasabb a családba XD meg egy kicsit tul sujosnak érzem magam :S nem vok elégedett magammal
2010. jún. 5. 19:45
 30/38 anonim ***** válasza:
Én is tesóimmal járok bulizni,bár én tesóim kicsit idősebbek a tieidnél..Nővérem 26 éves,nála vannak a házibulik,meg vele mentem discoba is..Bátyám 30 éves,másik 35.:D Utolsó discos kalandomnál bátyám hívott minket nővéremmel,ami abból állt,hogy fél óra múlva lelépett és maradtunk magunknak nővéremmel.. x"DD
2010. jún. 5. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!