Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyszer igen. Egyszer nem. Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer igen. Egyszer nem. Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú.. aki be is jön meg nem is... amikor látom van hogy bejön van hogy nem :O

ennek mi lehet az oka? mért vagyok ilyen bizonytalan vele kapcsolatban?

amúgy nem rég találkát kért.. és én arra hivatkoztam.. ami igaz is.. hogy fogalmam sincs hogy mit szeretnék ettől az egésztől..

válaszaitokat előre köszönöm :)

2010. jún. 5. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem vagy eléggé tisztában az érzéseiddel.

Vagy csak még nem vagy lelkileg felkészülve arra, hogy legyen barátod. (:

2010. jún. 5. 17:04
 2/8 anonim ***** válasza:
2010. jún. 5. 17:06
 3/8 Tőkésréce ***** válasza:
ahhoz hogy el tudjad dönteni, találkozni is kellene vele, tehát randizni, aztán minden megy magától, vagy együtt vagy külön... ilyen egyszerű
2010. jún. 5. 17:24
 4/8 A kérdező kommentje:
de félek, hogyha találkozom vele és mégse lesz vele jó... akkor meg szegényt meg kell bántanom.. h NEM :/
2010. jún. 5. 17:31
 5/8 anonim ***** válasza:

jobban megbántod, hogyha nem adsz neki egy találkozási esélyt sem.

meg figyelj, nagyon jól gondold át!!!

én is így voltam egy sráccal, aztán amikor nem nagyon találkoztam vele, meg nem vettem fel neki a telefont..egyszerűen leszart :S és nem foglalkozott nekem.akkor döbbentem rá, hogy nekem ő fontos...azóta is csak rá gondolok...viszont ő már nem gondol rám:(

szóval most tényleg találkozzatok vagy valami, végülis nem veszítesz vele semmit..max jól érzitek magatokat:)

2010. jún. 5. 18:10
 6/8 anonim ***** válasza:
de egy találka nem jelenti azt hogy akkor fix hogy összejöttök. pont arról szól hogy kitaláljátok hogy akartok e sűrűbben találkozni vagy nem, ha ezt nem érti meg és megsértődik megbántódik akkor ennyit ér a srác... ha neki te bejössz és nemet mondasz, biztos hogy rosszul fog neki esni, de inkább minthogy ne tudjátok mi lehetett volna, tisztázni kell, ha esélyes, hátha... ha nem meg hát nem, 2 napig duzzog meg szarul érzi magát esetleg, ha már most többet érez, aztán talál magának mást... nemde?
2010. jún. 5. 18:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha tényleg az a srác lenne, aki neked kell, akkor ez a kétely fel se merült volna benned, szóval én offolnám a dolgot a helyedben, ha nem szeretnéd később megbántani.
2010. jún. 5. 19:36
 8/8 anonim ***** válasza:
akkor hanyagold :) nem az igazi ha hezitálsz.
2010. jún. 5. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!