Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/férfiak: Hogyan érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak: Hogyan érzitek másnap felébredve smink nélkül látva a lányt/nőt?

Figyelt kérdés

Csak úgy érdekelne mint nő. 34 éves vagyok, boldog párkapcsolatban már 13 éve és 4 éve házasan smink nélkül. Kábé 3x látott a férjem sminkben. Pedig vannak bőrhibáim. A sminkelés most fordult meg először az agyamban és videókat néztem, hogy és mint kezdjek hozzá. Lesokkoltak az előtte-utána képek, hogy sokszor egy szépen kisminkelt lány elmegy mellettem és lehet, hogy 10x olyan ragyás mint én. Eszembe jutottak a férfiak, hogy ne már, ez átverés...én legalább is annak érezném. Persze, ha lehet az ember mindent kihasznál, csak hogy jobban nézzen ki, ezt meg is értem. De mondjuk mi van akkor, ha mondjuk 1-2 hónapig csak nyilvános helyen találkozik egy pár, addig "álarcban" van a csaj, aztán megtörténik a dolog, másnap felébrednek és kiderül, hogy annyira máshogy néz ki a lány smink nélkül, hogy kiábrándul belőle a srác. Nem érzitek magatokat átverve ilyenkor? Olyan brutál különbség lehet smink nélkül, hogy engem őszintén szólva lesokkolt. Persze nem azt mondom, hogy szerencsétlen lány, ne is kapjon esélyt, de azért valahogy ezt fokozatosan kéne megláttatni, mielőtt megtörténne az első együttlét....vagy nem?

És most fiúkat kérek őszintén válaszolni, nem a lányok letorkolására vagyok kíváncsi.

2018. jan. 19. 12:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2018. jan. 24. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!