A sminkeket könnyű leszedni és minden nap le kell, és teljesen full újra kell kezdeni elölről az egészet, ha másnap is ki akarunk lenni sminkelve?
Kétszer voltam eddig kisminkelve, nem mostam le, csak lekopott. De láttam, hogy van ilyen sminklemosó gél. És az akkor teljesen bőrbarát, ugye? És a szemsminkeket mint szemfesték, szemceruza/ tus , azokat is könnyű lemosni vele, és minden nap le kell teljesen? Amúgy úgy tervezem, hogy szemöldökceruzát, tust-vagy szemceruzát, és rúzst használnék. És a tus meg a szemceruza alá kell mindenképpen krémes alapozás? Vagy az elhagyható, és mindegy, hogy van-e?
Előre is köszönöm:) Ja amúgy nem tini vagyok már, annál a két alkalomnál is másvalaki sminkelt ki a saját cuccaival, szóval nekem még nem voltak ilyenek.
Igen, minden nap le kell mosni.
Több oka is van, hogy miért, de legfőképp azért, mert ha mindig van rajtad smink, akkor jönnek a bőrhibák, pattanások.
"Kétszer voltam eddig kisminkelve, nem mostam le, csak lekopott."
Te nem mosol naponta arcot? Igazán igényes lehetsz. Na meg a sminked is milyen nagyszerűen nézhetett ki másnap. :D
Igen, basszus, de a körmöd nem bőr. Mellesleg azt is baromi igénytelen lekopni hagyni.
Arclemosót használj. És hidratálót. Ez az abszolút minimum.
Amúgy nekem volt egy ilyen eset, hogy nem akartam hagyni, csak nem tudtam, anyámnak van-e ilyen acetonja, gondoltam, hogy tuti nincs, mert úgyse lakkozza a körmét, de aztán kiderült, hogy van neki. :)
Köszi,mentek a zöldek az eddigiekre!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!