Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy gyerekes nőnek csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy gyerekes nőnek csak időpazarlás az ismerkedés? Nem is érdemes belevágni?

Figyelt kérdés

2018. jan. 17. 11:39
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Szívemből szóltál 10-es, igazad van,valószìnüleg én is egyedül maradok.
2018. jan. 17. 13:00
 12/24 anonim ***** válasza:
51%
De ha egyedül akarsz maradni, miért írtad ki a kérdést? Megvártad, hogy jöjjön egy elkeseredett nő, akinek a véleményébe belekapaszkodhatsz?
2018. jan. 17. 13:07
 13/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, én csak a saját történetemet, döntésemet írtam meg.😊 Írtam egyébként pozitívat is benne, bár nem velem történt.Nem kell feladni, ha úgy érzed van elég időd, tűrőképességed csinálni.Nekem már nincs, és kedvem sem, másra fordítom az erőmet, ami hasznosabb Számomra.Sok sikert, neked még összejöhet.😉
2018. jan. 17. 13:23
 14/24 anonim ***** válasza:
29 éves vagyok, pár hónapos babával 2 hét alatt találtam párt. Előbb rendbe tettem magam testileg, lelkileg, így nem volt nehéz. Biztos szerencsém is volt, de az biztos, hogy nem lehetetlen.
2018. jan. 17. 13:26
 15/24 anonim ***** válasza:
42%

Jött pár válasz, hogy lehetséges és jött egy, hogy nem lehetséges. A nem lehetségessel értettél egyet. Nem lehetne valami olyan opciót beállítani gyk-n, hogy kipipálja az ember, hogy milyen válaszokra kíváncsi és megspórolná más emberek idejét? :D

Amúgy egy nő lényegében bárhogy talál párt, ha kicsit is ad magára. Ha gyereke van, ha túlsúlyos, ha nem túl szép az arca... akkor is lesz ott pár sikertelen férfi, aki a fél kezét odaadná érte. Az más kérdés, ha valaki válogatós és saját magánál kategóriákkal jobb pasit akar.

2018. jan. 17. 14:23
 16/24 anonim ***** válasza:
45%

Annak időpazarlás az ismerkedés, aki valójában nem is akar kapcsolatot és pesszimistán áll az egészhez.

Sokkal nagyobb visszatartó erő egy férfi számára mint egy gyerek.

2018. jan. 17. 14:43
 17/24 A kérdező kommentje:
A férfiak mindent ki tudnak magyarázni.
2018. jan. 17. 14:54
 18/24 anonim ***** válasza:
Senki nem írta a kérdezőnek, hogy nem lehetséges.Szövegértés megint nincs, szokás szerint.
2018. jan. 17. 14:54
 19/24 anonim ***** válasza:
62%

#17: Tehat, ha tobb valasz kozul csak egyre reagalsz, mert epp az szimpatikus, akkor azt a csunya, gonosz ferfiak kimagyarazzak?

Nem a gyereked miatt nem kellesz senkinek, hanem a hozzaallasod miatt.

2018. jan. 17. 15:01
 20/24 A kérdező kommentje:
Érdekes, nekem még senki sem mondta, hogy negatív elváltozások vannak az aurámban, azt szokták mondani, hogy nem nevelik más kölykét, de ez férfinyelven biztos mást jelent,lehet,hogy pont azt,hogy sötét az aurám, én meg félre éretettem, basszus :/
2018. jan. 17. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!