Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Két tűz között vagyok, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két tűz között vagyok, mit tegyek? :D:S

Figyelt kérdés

23 éves vagyok! Nem is tudom, h kezdjem... elég nehéz...

Nem régiben lett vége egy kapcsolatomnak, de a sráccal még mindig szeretjük egymást! sok problémánk volt a kapcsolatban, de mindig meg oldottuk vhogy. szakítottunk sokszor is. Mielőtt kinet külföldre, úgy gondoltuk, megpróbáljuk mégegyszer, mert nem bírtuk egymás nélkül és annyira szeretjük egymást. Kint van külföldön és most nagyon keveset talákozunk... de szerintem ez sajnos máshogy nem is lehetett volna...

Elkezdtem dolgozni 2 hónapja egy új munkahelyen és megismerkedtem egy másik sráccal is, aki nagyon kedves és még a szüleim is ismerik régebbről az egész családját! Most a srácnak bejövök, pedig nem csináltam semmi olyat, ami miatt oka lenne többet gondolni... mint...!

Az a srác aki külföldön van, anyuéknak "nem tetszik", meg azok miatt a dolgok miatt, amik történtek közöttünk, nem akarják, h ismét járjunk! Viszont amint elmondtam a másik srácot nekik, egyből mondták, hogy jújj, ismerjük, meg már vigyorogtak! Talán azt akarták ezzel sugallni, hogy járjak a munkahelyen megismert sráccal. Nem mondom, ha nem szeretném ennyire a másikat, akkor simán... de így most mit tegyek? Annyira két tűz között vagyok... (23 éves lány)

2010. jún. 5. 11:58
 1/5 anonim ***** válasza:
bírom mikor nekünk kell mások helyett dönteni.
2010. jún. 5. 11:59
 2/5 anonim ***** válasza:

most magadnak szeretnél jót vagy a szüleidnek? (én azt az elvet követem h magamnak élek nem másoknak.)

nem tudom te hogy vagy ezzel.

ülj le beszélgetni a barátoddal. és majd eldől. hidd el nem lehet egy monitor mögüül mások döntéseit meghozni. épp ésszel gondold végig. csak te tudhatod h mi jó neked!:)

esetleg majd ha memondja a munkahelyi srác h mit érez akkor mond neki h majd egy kicsit későb...:S nem tom

de azér szerencsét!:)

2010. jún. 5. 12:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Szóval van egy srác akibe szerelmes vagy és van egy másik, amelyiket pedig a szüleid támogatják. Hűűűű!!! Ilyen drámát legutoljára a Shrek 2-ben láttam. :D

Te fogsz a sráccal élni, tehát ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak.

20F

2010. jún. 5. 12:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Ez a te döntésed lesz. Az, hogy mi befolyásol (szülők) ilyen korban már nem annyira helyes. A köldökzsinornak már el kellett volna szakadni.

Ha szeretnéd, s igazán szeretnéd a külföldön élő srácot akkor nem is lenne kérdés. Már régen rossz az a kapcsolat. Ha valakit szeretsz igazán fel sem merül benned, hogy más felé nézz.

Szerintem tudod a választ.

2010. jún. 5. 12:24
 5/5 Kurpi urfi ***** válasza:
Szia! Szerintem nem a szüleidnek kell együttélniük-lefeküdniük a pasiaidal(legalábbis remélem), úgyhogy ez a te döntésed teljes mértékben.
2010. jún. 5. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!