Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen lányt keressek hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lányt keressek hogy ne csalódjak?

Figyelt kérdés
eddig csak hazug hütlen szemeteket fogtam ki.nemakarok többet csalódni.
2010. jún. 5. 08:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
csak nemtudo mi az oka hogy engem mindig átbasz minden csaj. rámnéz és vágyat érez h hazudjon...
2010. jún. 5. 10:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem azért próbálkozni nem árt senkinek...a csalódásokat meg felejtsd el,gondolkodj pozitívan,tűzz ki magad elé egy célt,és döntsd el,hogy mit akarsz kezdeni magaddal. Szóval legyen jövőd,ám ha elmész egy parkba,akkor csinálj úgy,mintha turista lennél,és mondd meg egy lánynak,hogy fényképezzen le téged egy szobornál,vagy valami hasonlónál,aztán mondd,hogy szeretnéd,ha körbe vezetne,mivel nem nagyon ismered a helyet. Ha eléggé kedves vagy,nem nyomulós,kultúrált,akkor még ez is bejöhet. Szorítok,hogy sikered legyen.
2010. jún. 5. 12:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen,minden nő hazudik.Nem találsz megfelelőt,ez tuti!Csalj te is,és akkor egálban lesztek! Nincs olyan ,hogy tökéletes...meg kéne tanulniuk az embereknek.

f/16

2010. jún. 5. 12:19
 14/16 anonim ***** válasza:
hmm... a nők márcsak ilyenek...
2010. jún. 30. 09:26
 15/16 anonim ***** válasza:
hmm... a nők márcsak ilyenek... De vannak normálisak is.
2010. jún. 30. 09:26
 16/16 anonim ***** válasza:
bocs, az ki kellett egészítenem, mert egy szúnyog a nyakamra repült és véletlenül benyomtam a bal egér gombot, és pont a válasz elküldésén volt :(
2010. jún. 30. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!